Boerderijcamping bij Nationaal Park de Hoge Veluwe
Knuffelschuur/ koeien melken
Kröller-Müller museum
Fietsen en wandelen
Arnhem, Nijmegen

Boeken op camping BoerenBed Hoeve Meijer? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Hoeve Meijer, Gelderland

De typische Veluwse boerderij Hoeve Meijer van Frits en Jennie Meijer is centraal gelegen in de Gelderse Vallei aan de rand van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Op deze melkveehouderij ontdek je het authentieke boerenleven, ’s ochtends en ’s avonds worden de koeien gemolken met behulp van melkmachines. De boer is erg blij als je een handje komt helpen met het voeren van de koeien. De tenthuisjes staan aan de rand van de boerderij, de meesten met uitzicht op het speelveldje - ideaal voor de jongste bezoekers dus!

Deze plek is de ideale basis om te genieten van de rust en ruimte op het Veluwse Platteland
De jongste kinderen kunnen bij de knuffelschuur kennismaken met diverse dieren zoals poesen, kippen, cavia's, kalfjes, pony Polly en de varkentjes. Pak de skelter, spring op de trampoline of speel in de zandbak. Boer Frits maakt graag een rondje op de trekker of vertelt je alles over de cavia’s die hij fokt.

Deze boerderij bij Otterlo straalt gastvrijheid, rust en ruimte uit. Niet ver van Otterlo ligt het Kröller-Müller museum en de ingang van het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier vind je het fantastische landschap bestaande uit uitgestrekte bossen en landweggetjes waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Ook zijn er voldoende mogelijkheden voor activiteiten van sportieve, culturele en ontspannende aard, zoals door de buren georganiseerde huifkartochten, en Galerie Zuid met voor de allerkleinste een kabouterbos aan het einde van de straat en zwemmen in een van de vennetjes op fietsafstand van de boerderij.

Volop wandel- en fietsroutes
Ede en Lunteren bevinden zich vlakbij de Ginkelse Hei op een kleine 12 kilometer van de boerderij. Dit is vanaf Otterlo een schitterende route om te fietsen. Tijdens deze route richting de schaapskooi kom je geregeld schotse Hooglanders en paarden tegen. Bij de schaapskooi zit Juffrouw Tok. Hier kun je heerlijke kip eten of lekker uitrusten op het terras, een echte aanrader van de familie Meijer, die zelf ook vaak deze route kiezen

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hoeve Meijer!


Boeken op BoerenBed Hoeve Meijer

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Hoeve Meijer lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs
 
 

Beoordelingen camping BoerenBed Hoeve Meijer
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  9.3
 • Algemeen
  9.0
 • Personeel
  8.0
 • Sanitair
  8.0
 • Kinderen
  8.0
 • Activiteiten
  8.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   Ron - naseizoen 2013, met gezin
  23-09-2013
   Ron
 • Algemeen
  9
 • Personeel
  8
 • Sanitair
  8
 • Kinderen
  8
 • Activiteiten
  8
 • Onze kinderen en dus wij ook een topweek gehad in herfstvakantie. Fantastische ervaring het leven op de boerderij van zo dichtbij meemaken en mee mogen maken. Leuke andere gasten en wij hadden wel heel mooi weer, dus aanrader want volgens onze kinderen schijnt op hoeve Meijer altijd de zon, ook als ie niet schijnt.