Kleinschalige boerderij
Zeer geschikt voor jonge kinderen
Natuur, rust, gastvrijheid en vele dieren
Zandbak, trampoline, schommels en een glijbaan
Boerderijtoer met een oldtimer Ferguson tractor
Bootje huren
Fietsen op de Wezepsche Heide
Walibi Biddinghuizen, Dinoland Zwolle, blotevoetenpad

Boeken op camping BoerenBed Landhoeve op de Veluwe? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Landhoeve op de Veluwe, Gelderland

De Landhoeve op de Veluwe is een boerderij bij het plaatsje Elburg in de provincie Gelderland. Je hebt een prachtig uitzicht over het terrein, omliggende weilanden en maisvelden. Geniet van de natuur, rust, gastvrijheid en de vele dieren. Er zijn koeien, geiten, schapen, varkens, kippen, poezen, konijnen en cavia’s.

Met een beetje geluk ontdek je bij schemer de vleermuizen en uilen
Bekijk de prachtige zonsondergangen en rooster marshmallows bij de gezamenlijke kampvuurplek. Boer Peter laat graag zien hoe Koe Klara met de hand wordt gemolken, je mag het zelf natuurlijk ook wel even proberen! Verder kunnen de kinderen knuffelen met de konijnen en cavia’s in de knuffelschuur of je kunt je eigen privékonijntje huren bij de tent.

Kindvriendelijke vakantie op de boerderij
Ook is er een zwembad(!), een hooiberg om in te klimmen en klauteren, een zandbak met waterpomp, trampoline, schommels en een glijbaan. Om helemaal te relaxen, kun je de boerenhottub bestellen, die dan voor het hele verblijf bij je tent geplaatst wordt. Laat je verwennen en bestel een ontbijtmand, een sappig kippetje van het boerenspit of een huisgemaakt maaltijd (bereid door de boerin!) die je op kunt warmen in het oventje dat bij je tent gebracht wordt. In het winkeltje kun je brood bestellen, dat elke dag vers wordt gebakken en hier vind je naast allerlei (streek)producten ook vlees van eigen boerderij voor een heerlijke barbecue (Jersey rundvlees en Tamworth varkensvlees) Wil je nog meer te weten komen over het boerenleven? Ga dan mee op de Boerderijtoer! Ga op pad met een oldtimer Ferguson tractor en boerenkar om een kijkje te nemen bij de 200 koeien en kalfjes op het naastgelegen melkveebedrijf van Boer Martin, Boerin Paula en hun 3 kinderen.

Leuke dingen in de buurt
In de omgeving van Landhoeve op de Veluwe is ook genoeg te doen! Op de boerderij kunnen jullie een bootje huren. De boer legt de boot in Elburg bij de haven in het water en komt jullie aan het eind van de dag weer ophalen. Vlakbij de boerderij begint ‘t Pad rond de zoandweg: een cultuurhistorisch wandelpad en kun je vissen in de Gelderse Gracht. Bezoek het stuifzandgebied in ‘t Harde of ga fietsen op de Wezepsche Heide, waar Schotse hooglanders, wilde zwijnen, edelherten, reeën, vossen en dassen voorkomen. Ook voor een verkoelende duik hoef je niet ver en kun je bijvoorbeeld naar het Veluwemeer of het Heerderstrand. Ontdek het oude vestingstadje Elburg, Hanzestad Kampen of ga naar het Bakkerijmuseum in het pittoreske stadje Hattem. Andere leuke uitjes: Walibi Biddinghuizen, Dinoland Zwolle of het blotevoetenpad van de A.Vogel tuinen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Landhoeve op de Veluwe!


Boeken op BoerenBed Landhoeve op de Veluwe

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Landhoeve op de Veluwe lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs