Capalbio

50 pl.
aan zee
Een van beste Glamping campings in Toscane!
Ook Safaritenten aan het strand
Restaurant aan strand met bar
Fietsen, wandelen
Bezoek: Rome, Siena, Watervallen van Saturnia

Boeken op camping Capalbio? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Capalbio, Toscane en Elba

Zoek je een glamping camping in Toscane? Camping di Capalbio ligt op de grens van de regio's Toscane en Lazio en behoort tot een van de topcampings als je het over glamping hebt. Sommige lodgetenten staan slechts 10 meter van het mooie brede strand, dat wordt 's morgen wakker worden met een rijk en vrij gevoel. Op deze kleinschalige natuurcamping zelf kom je zeker niets te kort. Er is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en heb je geen zin om te koken, dan hoeft dat zeker geen probleem te zijn. Aan het strand vind je een gezellig restaurant met leuke bar. Het restaurant heeft regelmatig een avond met Tapas gerechten. De sportieve kampeerder kan zich hier uitleven op een van de sportvelden, zoals de tennisbaan en het voetbalveld.

De camping ligt aan de kilometers brede stranden met wel het schoonste zeewater in Italië. In de directe omgeving is genoeg te doen. Je kunt zelfs een mooie fietstocht maken in deze regio. Ook wandelaars kunnen een mooie toch maken met een gids door het natuurpark Lago di burano. Of bezoek het grootste schildpadreservaat van Europa; Centro Carapax. De steden Grosseto, Siena en Rome mogen natuurlijk ook niet op het lijstje ontbreken. En voor lekkerbekken, de visrestaurantjes in de haven van Talemone zijn zeker een bezoek waard. Op hele korte afstand vind je het historisch centrum van Capalbio en Orbetello.

Op deze camping kun je een mooie lodgetent huren met eigen sanitair (5/6 personen) incl. airco. Wat dacht je van een kampeervakantie helemaal in stijl? Reserveer dan de extra service: ontbijt en diner in het restaurant van camping di Capalbio.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Capalbio!


Boeken op Capalbio

Glamping4all verhuurt op camping Capalbio lodgetenten met sanitair (Safari/lodgetent 5 personen met sanitair).