Fijn familiepark in Gelderland
Autovrij
Overdekt zwemparadijs
Natuurreservaat Kootwijkerzand
Diverse accommodaties gerestyled
Accommodaties met privé sauna
Zomermaanden animatie op park
Apenheul, Dolfinarium, Walibi Holland

Boeken op Parc De Berkenhorst? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Parc De Berkenhorst, Gelderland

Summio Parc Berkenhorst in de provincie Gelderland ligt bij het plaatsje Kootwijk en niet ver van Apeldoorn. Dit autovrij vakantiepark ligt midden in de Veluwse bossen en heeft een mooi overdekt zwembad met kleuterbad. Verder zijn er volop goede voorzieningen zoals een supermarkt, een gezellig bar met restaurant.

Lekker spelen en spetteren in het zwembad
De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het zwembad met glijbaan en stroomversnelling terwijl hun ouders even relaxen in de whirlpool en sauna. Of misschien toch maar lekker ravotten in de speeltuin met hun nieuwe vriendjes. Verder kun je in deze groene omgeving mooie fiets- en wandeltochten maken. Op het park kun je á la carte eten in het gezellige restaurant en er is ook een afhaalservice.

Een fijne vakantie voor het hele gezin
In de omgeving kun je bovendien wandelen en fietsen door de uitgestrekte groene bossen en heidevelden en door natuurreservaat Kootwijkerzand. Ook kun je diverse leuke uitstapjes maken. Zo ligt De Berkenhorst in de buurt van Paleis het Loo in Apeldoorn, het Kröller-Müller Museum in Otterlo en het Dolfinarium in Harderwijk. Verder met het hele gezin de apen bezoeken in De Apenheul, genieten van spannende achtbanen in Walibi Holland? Kortom, ben je op zoek naar een vakantie voor het hele gezin? Dan is Vakantiepark De Berkenhorst zeker iets voor jullie!Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Parc De Berkenhorst!


Boeken op Parc De Berkenhorst

Roompot Vakanties verhuurt op De Berkenhorst chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs