Bekijk grote foto's
Vakantiepark bij het Amsterdamse Bos
Natuur, ruimte en stad combineren
Speeltuin voor jongste bezoekers
Een echt citycamping met glamping
Fietsen, wandelen, kanovaren
Klimbos in het bos, volop ruimte
Marken, Alkmaar, Zaanse Schans
Haarlem en de stranden bij Zandvoort

Boeken op camping EuroParcs Het Amsterdamse Bos? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping EuroParcs Het Amsterdamse Bos, Noord-Holland

Ben jij een natuurmens, maar bezoek je ook graag een stad tijdens jouw vakantie in Nederland? EuroParcs Het Amsterdamse Bos is een vakantiepark dat aan de rand van het Amsterdamse Bos ligt en met het centrum van Amsterdam lekker dichtbij. Het park ligt in een groene omgeving, omgeven door water en Schotse Hooglanders als buren. De omgeving nodigt je verder uit om fijne fietstochten (fietsen te huur) te maken en een wandeling door de uitgestrekte polders en bossen. Op EuroParcs Het Amsterdamse Bos zijn drie sanitaire gebouwen. Deze gebouwen zijn verwarmd en zeer licht vanwege de glazen overkappingen. Je logeert hier in een fijne glampingtent, een Pod of Chalet. Voor je dagelijkse boodschappen kun je, tijdens de openingstijden van de receptie, boodschappen doen in de winkel. In de zomermaanden kun je hier voor het ontbijt ook heerlijk vers stokbrood halen!

Natuur, cultuur en stad combineren
De ligging aan de rand van een groot bos met is voor kinderen die houden van ravotten en spelen natuurlijk fantastisch Verder kun je op avontuur gaan bij Fun Forest Amsterdam en van boom naar boom klimmen, er zijn diverse parcoursen met verschillende hoogteverschillen. En voor de jongste bezoekers aan dit vakantiepark is er een leuke speeltuin op het park waar ze kunnen schommelen, klauteren en glijden.

In Amsterdam is zoveel te doen dat vervelen echt geen optie is
Hoe wil jij Amsterdam ontdekken, wandelend, fietsend of misschien wel door een rondvaart door de grachten? Voor de kinderen is een bezoek aan de hoofdstad Amsterdam nog aantrekkelijker wanneer daar ook een bezoek aan dierentuin Artis of het Science Museum Nemo bij hoort.
Verder hoef je niet ver te rijden om nog meer cultuur en geschiedenis op te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het historisch centrum van de stad Haarlem, de molens op de Zaanse Schans, de kaasstad Alkmaar en het oer-Hollandse vissersdorp Volendam. Kortom een verblijf op EuroParcs Het Amsterdamse Bos is altijd te kort.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping EuroParcs Het Amsterdamse Bos!


Boeken op EuroParcs Het Amsterdamse Bos

Op camping EuroParcs Het Amsterdamse Bos vindt u meerdere kampeerorganisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door VacanceSelect en EuroParcs. VacanceSelect, EuroParcs en Suncamp verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
Verder verhuren VacanceSelect en EuroParcs hier chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen worden aangeboden door VacanceSelect en EuroParcs.
 

Bekijk prijs bij:

...
Bekijk Prijs