Glampen met eigen sanitair
Bezoek het Kröller Moller museum
Auto en Huisdiervrij park
Tijdelijke pop-up camping
Ontdek de Veluwe, te fiets of lopend
Winkelen in Arnhem

Boeken op camping Glamp Outdoor Camp Veluwe? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping Glamp Outdoor Camp Veluwe, Gelderland

POP-UP Glampen kan volop op de Veluwe. Ook deze zomer opent de pop-up camping op de Veluwe de tenten voor haar gasten. Basic tent of luxe safaritenten, ze staan voor je klaar. Lekker comfortabel kamperen.Heerlijk luchtig slapen met enkel een tentdoek tussen jou en de frisse buitenlucht. Maar wel met de comfort van een kant en klare glampintent.

En dan niet gehaal onbelangrijk: deze auto- en huisdiervrije vakantieplek ligt midden in de ongerepte Veluwse natuur. Bereid je dus voor op rust, ruimte, groen en veel bos. De wekker kun je thuislaten. Wakker worden doe je hier op je eigen tempo. Draai je nog eens om of zet in alle rust een slow coffee op je terras. Buitenleven 24/7.

Van nature gek op cultuur?
Wat de rest van de dag brengt, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Stap op de fiets en trek er samen op uit. Op het naastgelegen Bungalowpark Hoenderloo scoor je boodschappen of zet je een wasje aan. Die fiets kun je hier ook huren. Dan eindelijk die prachtige Veluwe op, voor een flinke dosis vitamine D. Aangekomen in het Kröller Moller Museum, staar je verwonderd naar het werk van ‘de groten der aarde’. Ook leuk: een bezoek aan modestad Arnhem voor shoppen en een goed terras. Eten? Dat doe je helemaal in stijl 'gewoon' bij de tent, in het restaurant of 'tentbezorgd'. Wat je ook doet, hier geniet je groots!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Glamp Outdoor Camp Veluwe!


Boeken op Glamp Outdoor Camp Veluwe

Roompot Vakanties verhuurt op camping Glamp Outdoor Camp Veluwe safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs