Bekijk grote foto's
Gemoedelijke familiecamping 3 km. van strand
Groot aquapark/ apart kleuterbad
Animatie hoogseizoen 5-10jr.
Mooie omgeving, diverse uitstapjes
65 meter lange auquatube!
Zen zwembad voor volwassenen
3 km

Boeken op camping Club Les Tamaris? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Club Les Tamaris, Languedoc-Roussillon

Wie wil niet volledig genieten en volop profiteren van zijn vakantie in de Languedoc? Camping Les Tamaris heeft een uitgebreid lagunezwembad met glijbanen, een heerlijk strand, sport en entertainment. Dit is wat je kunt verwachten op de camping les Tamaris. Een vakantie vol ontspanning! Het terrein met bomen en planten wordt dag en nacht bewaakt.

Volop voorzieningen
In de avond is er animatie: dansavonden, karaoke, concerten, thema-avonden en meer. Drie kilometer van je accommodatie in Languedoc-Roussillon kun je heerlijk relaxen aan zee, terwijl de kinderen zich vermaken met het bouwen van zandkastelen of het spartelen in het water. Op camping Les Tamaris bevindt zich het 2000 m² grote waterpark dat bestaat uit een openluchtzwembad, een kleuterbad, geisers en multirailsglijbanen.

Camping Les Tamaris ligt op een uitgestrekt terrein met bomen en bloemen. Hier beleeft iedereen een fijne kampeervakantie! Er is een strand met jetskimogelijkheden in de buurt. En wat denk je van de plaatselijke markt, kastelen, toeristische tochtjes per trein, safariparken, het middeleeuwse Carcassonne en leuke steden als Perpignan? Bezoek ook zeker de haven van Collioure met zijn middeleeuwse toren en wandel hier door de schilderachtige straten, waar aanhangers van het Fauvisme, Matisse en Derain, hebben gewoond. Ondek het water van Canet, zijn vissersdorp en zijn vogelreservaat, waar flamingo’s en andere trekvogels leven.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Club Les Tamaris!


Boeken op Club Les Tamaris

VacanceSelect verhuurt op camping Club MS Les Tamaris stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs