16 sfeervolle tiny houses in de bossen
Nationaal Park Drents Friese Wold
Inclusief ontbijt
Voorzieningen camping de Reeënwissel
Rust, ruimte en natuur
Recreatiemeer op korte afstand
Drents Museum
Assen, Emmen en Hoogeveen

Boeken op TinyParks The Forest Cabins? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over TinyParks The Forest Cabins, Drenthe

In het bos van het Nationaal Park Drens Friese Wold ligt bij camping de Reeënwissel een mooie kleine glampingcamping The Forest Cabins met 16 tiny houses. Heb jij altijd een keer in zo'n compact huisje willen overnachten dan kan dat hier in het prachtige Drenthe. Je wordt 's morgens wakker met op de achtergrond het geruis van de bomen.

De kleine vakantiewoning met ontbijt is compleet ingericht.
Wandelen en fietsen het kan hier ook volop. De vakantielocatie is een samenwerking van TinyParks en de kindvriendelijke camping de Reeënwissel. Deze fijne gezinscamping heeft veel voorzieningen waar je gebruik van mag maken en waardoor je niets te kort komt. Op korte afstand ligt een recreatiemeer en een buitenbad. Ook organiseert The Forest Cabins regelmatig een TinyParks Family diner.

Vergeet je wandelschoenen en fietsen niet
Er ligt vanaf het TinyPark een groot netwerk aan fiets- en wandelpaden. Deze brengen je naar schilderachtige Drentse brinkdorpen, waar het heerlijk bijkomen is op een van de vele gezellige terrasjes. Het nabije Hoogersmilde heeft alle winkelvoorzieningen, op korte afstand bevinden zich de gezellige steden als Assen, Emmen en Hoogeveen. Het groene Drenthe is beroemd om de vele recreatieve, culturele en folkloristische evenementen: wat dacht je van de Hunebedroute, het natuurzwemwater het diepe Blauwe Meer, de diverse musea zoals het Drents museum. En natuurlijk is het erg leuk om de diverse markten en braderieën te bezoeken met de vele streekproducten. Verder heel indrukwekkend voor het hele gezin: Westerbork (herinneringscentrum WOII).


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar TinyParks The Forest Cabins!


Boeken op TinyParks The Forest Cabins

Camping TinyParks The Forest Cabins verhuurt chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs