Bekijk grote foto's

Banki Green Istrian Village

Glampen
Zwembad op park
Restaurant op park
Lodgetenten met jacuzzi
Ideale plek voor rustzoekers
Aquapark Istralandia op korte afstand

Boeken op Banki Green Istrian Village? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 GLAMPING STACARAVANS


Over Banki Green Istrian Village, Istrië

Op korte afstand van de stad Tinjan ligt glampingcamping Banki Green Istrian Village, een geweldige nieuwe vakantiebestemming in Istrië. De mooie glamping accommodaties staan op mooi onderhouden terrassen, hebben allemaal een gratis parkeergelegenheid en je mag gebruik maken van een Hot Tub. Op het park zelf is een fijn restaurant. 's Morgens wakker worden in jouw mooie lodgetent en uitkijken op de mooie groene omgeving? Na een kopje koffie neem je een duik in het fijne zwembad. Glampen in een mooie groene omgeving dat biedt Banki Green Istrian Village.

Wat gaat het worden, lekker relaxen of de groene omgeving verkennen?
Op korte afstand van deze groene glampingcamping liggen enkele zwembadparadijzen zoals het Aquapark Istralandia. Een dag waterplezier met het hele gezin gaat dat worden. In dit waterpark vind je diverse baden met grote en spannende glijbanen. En als je na een dag spelen en spetteren terug komt op de camping dan kun je lekker relaxen in de schaduw van een van de bomen op het park. Wanneer je gekozen hebt voor een accommodatie met bubbelbad of zelfs zwembad dan is het natuurlijk helemaal lekker achterover leunen. Ook is er een fijn zwembad centraal op het park. Vind je het leuk om een fietstocht in de groene omgeving te maken, dan kun je op het park een fiets huren, wel zo makkelijk. En de ochtend goed beginnen bij de fitness, dat is allemaal mogelijk op het park zelf. Voor een hapje en drankje bezoek je het restaurant en wanneer je zelf wilt koken kan je voor de boodschappen terecht bij de supermarkt. En dan de dag afsluiten in de sauna, dat is nog eens relaxed naar bed gaan.

Eropuit in deze mooie groene omgeving
Er is hier genoeg te zien en te doen. Bezoek de charmante dorpjes in de omgeving en maak een leuke boottocht. Misschien een dag naar de kust en genieten van het uitzicht over de zee.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Banki Green Istrian Village!


Boeken op Banki Green Istrian Village

VacanceSelect verhuurt op Banki Green Istrian Village lodgetenten met sanitair, glamping stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs