BoerenBed camping in natuurgebied
Rivier de Wvre op korte afstand van tent
Forest of Bowland ontdekken
Kindvriendelijk kamperen in Noord Engeland
Hutten bouwen, leuke speelplaats
Pootje baden in rivier de Wyre
Kust op korte afstand
Het Lake District, Lancaster, Morecombe
50 m

Boeken op camping BoerenBed Forest of Bowland? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Forest of Bowland, Noord Engeland

De BoerenBed camping Forest of Bowland ligt aan de rand van het beschermde natuurgebied the Forest of Bowland, een prachtig landschap in Noord-Engeland en de streek Lancashire waar vele soorten vogels wonen. Deze Farm is wel een van de mooiste BoerenBed campings in deze regio. Deze vroegere geitenboerderij levert vandaag de dag eieren aan supermarkten in het hele land. Er zijn schapen, Galloway-koeien, honden en een kat. Een gezellige dierenbende dus bij aankomst. Je tenthuisje tenten staat in het bos en vanaf jouw vakantietent heb je een mooi uitzicht op het landschap.

Gastvrijheid in Lancaster
Boer John weet hier heel veel van Vikingen, die in dit gebied zeer actief waren, en kan je hier dus alles over vertellen. Hij weet verder ook alles over de wolindustrie van de 18e en 19e eeuw die hier begon. Het grootse spinwiel aller tijden werd destijds hier gebruikt om met de kracht van het stromende rivierwater wol te bewerken. Je gezin zal aan zijn lippen hangen als hij zijn verhalen met je wil delen.

Ontdek het Nationale Park Yorkshire Dales en het Lake District
De beleving hier op Forest of Bowland is er een van rust, ruimte en natuur. De Boerderij is een mooie natuurlijke speeltuin voor jong en oud, met de rivier de Wyre op korte afstand van je Tent, een fijne rivier om in te zwemmen of te pootje baden. Er is een gezellige speelschuur met strobalen, schommel, zandbak en glijbaan, Ben je avontuurlijk aangelegd dan kun je de bossen verkennen en hutten bouwen. En dan heb je ook nog de zeeliefhebbers, zij kunnen de kust binnen 15 autominuten bereiken. In de omgeving kun je kiezen uit vrijwel elke vrijetijdsbesteding die je wilt, zoals een dagtrip naar het Lake District, de Yorkshire Dales, het Forest of Bowland en de kermissen van Blackpool, en nog vele andere dingen. Het historisch centrum van de stad Lancaster is ook in de buurt, net als Morecombe, met de boulevards en een prachtig uitzicht over de baai.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Forest of Bowland!


Boeken op BoerenBed Forest of Bowland

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Forest of Bowland lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs