Brioni Sunny

aan zee
Grote camping aan kiezelstrand
Hoogseizoen animatie voor kinderen
Veel sportieve activiteiten
Pula ligt op slechts 8 km afstand
Fazana op 5 km
Grote waterspeeltuin in de zee
Restaurants, bars op de camping
Recreatieprogramma hoogseizoen
 • Beoordeling toevoegen ▷ 5.6
 • Middelgrote campingM
 • Bij het strand
 • Boeken op camping Brioni Sunny? Kies hier verblijf en organisatie:

   

  Accommodaties op camping Brioni Sunny

  Over camping Brioni Sunny, Istrië

  Camping Brioni heeft een prachtig uitzicht op de azuurblauwe zee en de Brijuni-eilanden. Het is de ideale plek voor een ontspannen vakantie en het verkennen van de schoonheden van de plaats Pula en de Brijuni-eilanden. Het vissersdorp Fazana ligt op slechts 5 kilometer van het vakantiepark. Vanuit Fazana kun je de boot naar het Brijuni-Nationaal Park nemen.

  Er is een langerekt rotsen- en kiezelstrand met een aflopende zeebodem bij de campping. Met een bar aan het strand en een grote waterspeeltuin in het water maakt dit een fijne gezinscamping.

  Vervelen in Istrië, dat is geen optie
  Behalve een dag aan het strand kun je ook lekker actief bezig zijn op deze Kroatische camping. Een potje voetbal of basketbal met vriendjes of wordt het een potje beachvolleybal aan het strand. In het hoogseizoen verzorgt het recreatieteam leuke activiteiten voor jong en oud. Tegen betaling kun je een waterfiets huren of misschien wel een duikles regelen. En na een fijne actieve dag heb je natuurlijk trek. Dat is op deze camping geen probleem want je kunt je groente en fruit bij een kraampje op de camping kopen. Op 3 kilometer ligt een fijne supermarkt waar je voor verdere boodschappen terecht kunt. Verder worden in het restaurant op de camping locale vis- en vleesgerechten geserveerd.

  Natuur, cultuur en geschiedenis
  Het centrum van Pula ligt op slechts 8 km afstand, en hier is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals het amfitheater en de omgeving. De middeleeuwse vesting in Pula is ook interessant, en door een wandeling door deze prachtige mediterrane stad zal het mogelijk zijn om verschillende andere schoonheden te zien. Het is ook de moeite waard om een reis per veerboot te ondernemen naar de Brijuni-eilanden. De boot vertrekt vanuit het nabijgelegen Fazana. Ten zuiden van Pula ligt het Kamenjak schiereiland. Dit is een natuurpark, waar je parken kunt bezoeken of vanaf de rotsen het water in kan duiken.

  Zie ook onze blog over een vakantie naar Istrië

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Brioni Sunny!


  Boeken op Brioni Sunny

  Stacaravans worden hier verhuurd door Eurocamp en Vacanceselect.