Droompark Spaarnwoude

direct
Aan het natuurgebied Spaarnwoude
Kanomeer
Overdekt Zwembd
Brasserie Halverwege
Vissersparadijs
Wellness
 • Beoordeling toevoegen ▷ 8.0
 • Kleine campingS
 • Binnenzwembad
 • Zen camping
 • Boeken op camping Droompark Spaarnwoude? Kies hier verblijf en organisatie:

   CHALET/HUISJE/APPT
   

  Accommodaties op camping Droompark Spaarnwoude

  Over camping Droompark Spaarnwoude, Noord-Holland

  Direct aan het natuurgebied Spaarnwoude ligt dit mooie Droompark Spaarnwoude. Door de ligging kan je het natuurgebied perfect ontdekken, op de fiets, wandelend of misschien zelfs met de kano. Vanaf het park kan je namelijk perfect kanoën. Blijf veilig op het eigen kano meer, of ontdek het natuurgebied via de vele stroompjes en rivieren.

  Op het park vind je Brasserie Halverwege, een populaire brasserie waar veel fietsers en wandelaars even stoppen voor een goede lunch. Ook is er naast het restaurant een uitgebreide speeltuin, met een airtrampoline. Je kan verder een duik nemen in het meer, of in het verwarmde binnenzwembad (met wellness). Voor vissers is het helemaal bingo, in het natuurwater rond het park mag een hengeltje worden geworpen!

  Vanaf het park reis je naar diverse toeristische attracties, zoals de Zaanse Schans en Artis. Ook een dagje shoppen in Asterdam, of het meer charmante Haarlem, behoren tot de mogelijkheden. Vlakbij het vakantiepark vind je twee golfbanen, Golfbaan Spaarndam en Golfbaan Spaarnwoude. Vooral Golfbaan Spaarnwoude biedt voor elk niveau uitdaging. Met 66 holes, verdeelt opver 7 verschillende banen is dit overigens ook de grootste golfbaan van Europa!

  Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Droompark Spaarnwoude!


  Boeken op Droompark Spaarnwoude

  Roompot Vakanties verhuurt op Droompark Spaarnwoude chalets,bungalows of appartementen.
   

  Bekijk prijs bij:

  Bekijk Prijs