Accommodatie aan of bij het water
Beschutte ligging
Vlakbij uitgestrekt natuurgebied
Vele buitenactiviteiten mogelijk
Veilig zwemwater
Snackbar met terras

Boeken op camping EuroParcs Resort Markermeer? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping EuroParcs Resort Markermeer, Noord-Holland

Vakantie vier aan het Markermeer? Resort Markermeer ligt op een toplocatie in Noord-Holland. Vanuit een beschutte ligging kijkt de gasten van dit leuke vakantiepark uit over prachtige Hollandse wateren, waar vroeger de fluisterschepen voorbij kwamen.
Dat deze schepen inmiddels verdwenen zijn, mag de pret niet drukken. Op korte afstand van Enkhuizen en Hoorn maakt de locatie van dit park echt bijzonder. Waar ooit de Zuiderzee lag wordt nu volop watersport beoefend.

Vakantie vieren aan het water in Noord-Holland
Nog altijd is het Markermeer een prachtig stukje Nederland. Vanuit een van de chalets op het resort geniet je volop van het omliggende landschap. Neem gerust een duik in het meer en geniet van de zon op het gras. En zin in een hapje, de snackbar met fijn terras ligt er uitnodigend bij, dus wat let je?

West Friesland een kindvriendelijke omgeving
Jongere bezoekers kunnen naar hartenlust spelen op een van de buitenspeelplaatsen binnen het resort. Het meer is prachtig, maar in de West-Friese omgeving van Resort Markermeer zijn ook vele recreatiemogelijkheden. Zo kan er volop worden gewandeld en gefietst in het bosrijke landschap. Verder is er in de omgeving genoeg te doen om jezelf geen moment te hoeven vervelen. Wat dacht je van het Klimpark Streekbos in Bovenkarpsel.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping EuroParcs Resort Markermeer!


Boeken op EuroParcs Resort Markermeer

EuroParcs verhuurt op EuroParcs Resort Markermeer chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs