Kleinschalige camping
Direct aan zee en strand
Openlucht èn overdekt zwembad (hotel)
Wandelweg langs zee naar centrum Vodice
Animatie hoogseizoen
Restaurant
Tennisbaan, bowlingbaan
Excursies naar Krka, Plitvice

Boeken op camping Imperial? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Imperial, Dalmatië

Op een groot terrein waar zich ook het hotelcomplex Imperial bevindt ligt de levendige driesterrencamping Imperial. Een voor Dalmatische begrippen kleine camping en ook nog eens direct aan de Adriatische Zee gelegen. De camping ligt direct aan het Plava kiezelstrand en het water van de zee is hier kristalhelder. Dankzij de ligging bij het hotel kunnen veel voorzieningen hiervan door de campinggasten gebruikt worden.

De ligging direct aan zee, een fijne locatie
Driesterren Camping Imperial is een kleine camping van 3 hectare (150 plaatsen) gelegen in Dalmatië. De camping ligt direct aan zee en is licht hellend. Het zeewater is hier glashelder! Je kunt gebruik maken van de vele faciliteiten die door het hotelcomplex, welke naast de camping ligt, worden aangeboden. Behalve de prachtige ligging aan de zee, is er ook het ruime openlucht zwembad en het overdekte zwembad (voor de frissere dagen ) bij het hotelcomplex. Tijdens het hoogseizoen worden er ook leuke activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd. Voor de dagelijkse boodschappen kun je bij de campingwinkel terecht. Voor een fijne maaltijd kun je bij restaurant Imperial terecht, geniet van een heerlijke pasta, pizza of lokaal gerecht.

Bezoek aan Dalmatië, de mooiste kuststroken van Kroatië
Camping Imperial ligt bij het levendige vakantieplaatjes Vodice. Het is ongeveer 15 minuten lopen naar het centrum van dit badplaatsje.
Het centrum van Vodice is via een wandelweg langs de zee te bereiken. In Vodice zijn leuke restaurantjes en gezellige cafe's. Bezoek ook de cultuursteden Sibenik en Split. En natuurliefhebbers moeten een bezoek aan de indrukwekkende Krka watervallen en de Konati eilanden zeker niet overslaan. Lees ook onze blog over DalmatiëVia Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Imperial!


Boeken op Imperial

VacanceSelect verhuurt op camping Imperial stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs