Jachthaven Volendam (Marina Parcs)

Havenlodge in jachthaven aan Markermeer
Leuke havenspeeltuin
Gratis WIFI
Diverse watersporten
Watersportwinkel, BBQ
Fiets- en bootverhuur
Volendam, Marken
Recreatiepark Slobbeland

Boeken op camping Jachthaven Volendam (Marina Parcs)? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 

Accommodaties op camping Jachthaven Volendam (Marina Parcs)

Over camping Jachthaven Volendam (Marina Parcs), Noord-Holland

Een bijzondere overnachting aan het Markermeer? Dan kies je voor de leuke woonboot in de jachthaven Volendam. In het bijzondere visserstadje Volendam kun je volop genieten van een heerlijke vakantie aan het water. De haven heeft een gezellige Volendamse uitstraling. Op de grote hoofdsteiger in het midden van de haven kun je gezellig verblijven. Kinderen kunnen er gezellig samen spelen en ouders kunnen lekker genieten van het uitzicht aan de picknicktafels en bankjes.

Een bijzondere accommodatie met watersportmogelijkheden
Tijdens je overnachting in Volendam kun je logeren een 4-persoons havenlodge? Binnen is een gezellige woonkamer met televisie, een compacte maar moderne badkamer met douche en toilet en een kleine keuken met koelkast, kookplaat en een koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed. Vanaf je terras kijk je uit op de langsvarende boten en de jachthaven Volendam.

Het Markermeer ontdekken
Je kunt van hieruit diverse leuke uitstapjes maken zoals een bezoek aan de Zaanse Schans, Enkhuizen, Hoorn of Amsterdam. Maar een hoogtepunt in de omgeving moet toch het schier(eiland) Marken zijn. Dit traditionele vissersdorp kenmerkt zich door de tradionele kleren die nog gedragen worden, en de huizen die op palen staan.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Jachthaven Volendam (Marina Parcs)!


Boeken op Jachthaven Volendam (Marina Parcs)

 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs