Bekijk grote foto's
Appartementen
Bij de boulevard van West-Terschelling
'Fat biken' op het strand
Diverse watersporten
Ontdek het prachtige Terschelling
Op loopafstand van het strand
200 m

Boeken op Landal Kaap West? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Kaap West, Waddeneilanden

Op loopafstand van het strand en direct bij het centrum van het plaatsje West-Terschelling, vind je het nieuwe appartementencomplex Landal Kaap West. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor leuke fiets- of wandeltochten over het waddeneiland Terschelling. Het complex ligt direct naast de Noordsvaarder, een prachtig gevarieerd natuurgebied met fijne heide, duinen en oneindige zandvlaktes. Terschelling, al bij aankomst, voelt het als een warme jas, een plek waar je helemaal jezelf mag zijn, een plek met warme gastvrijheid en volop natuur. Behalve wandelaars en fietsers zullen watersporters het hier ook geweldig vinden.

De ideale vakantieplek voor wandelaars en fietsers
Vanaf de veerboot loop je zo naar je appartement, en van hieruit ontdek je de weidse omgeving en natuur die Terschelling rijk is. Op het juist moment kan je ook wadlopen vanaf West-Terschelling, een unieke beleving waarin je de kracht en pracht van het water op een mooie manier beleefd. Terschelling is ook een bekend eiland om haar oesters, verser dan hier vind je ze bijna niet! Tijdens een wadloop kom je ze zeker hier en daar tegen.

Winkelen en souvenirs
Tijdens je vakantie op Landal Kaap West kunnen ook de winkels op Terschelling niet ontbreken. Verbaas je in de vele kleine boetiek winkels die het eiland rijk is, en ontdek de leukste souvenirs voor familie en vrienden. Terschelling is, naast alle verse zeeproducten, beroemd om zijn cranberry likeuren, potjekoek met boter, Brandariskoekjes en pondkoek. Genoeg om te proeven en te proberen dus!

Lees ook: Vakantie op de Wadden

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Kaap West!


Boeken op Landal Kaap West

Landal GreenParks verhuurt op Landal Kaap West chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs