Appartmenten
Bij de boulevard van West-Terschelling
"Fat biken" op het strand
Te boeken met aankomsten vanaf 31 jan 2021
Op het prachtige Terschelling
Op loopafstand van het strand
Diverse watersporten
200 m

Boeken op camping Landal Kaap West? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Landal Kaap West, Waddeneilanden

Op loopafstand van het strand, direct bij het centrum van het plaatsje West-Terschelling, vind je het nieuwe appartementencomplex Landal Kaap West. Dit is de perfecte uitvalbasis voor leuke fiets of wandeltochten over het waddeneiland Terschelling. Het complex ligt direct naast de Noordsvaarder, een prachtig gevarieerd natuurgebied met fijne heide, duinen en zandvlaktes.

De ideaal voor wandelaars en fietsers
Vanaf de veerboot loop je zo naar je appartement, en van hieruit ontdek je de weidse omgeving en natuur die Terschellig rijk is. Op het juist moment kan je ook wadlopen vanaf West-Terschelling, een unieke beleving waarin je de kracht en pracht van het water op een mooie manier beleefd. Terschelling is ook een bekend eiland om haar oesters, verser dan hier vind je ze bijna niet! Tijdens een wadloop kom je ze zeker hier en daar tegen.

Winkelen en souvenirs
Tijdens je vakantie op Landal Kaap West kunnen ook de winkels op Terschelling niet ontbreken. Verbaas je in de vele kleine boutique winkels die het eiland rijk is, en ontdek de leukste souvernirs voor familie en vrienden. Terschelling is, naast alle verse zee producten, beroemd om zijn cranberry likeuren, potsjekoek met boter en pondkoek. Genoeg om te proeven en te proberen dus!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Landal Kaap West!


Boeken op Landal Kaap West

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Kaap West chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs