Kindvriendelijk vakantiepark bij Lauwersoog
Overdekt zwembad met sauna en jacuzzi
Bij Nationaal Park Het Lauwersmeer
Bootverhuur
Vogelspotters, wandelaars, fietsen
Vissen, kanovaren
Verhuur van fietsen, skelters, e-bikes
Rust, ruimte en natuur

Boeken op Landal Natuurdorp Suyderoogh? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Natuurdorp Suyderoogh, Groningen

Naast Nationaal Park Lauwersmeer in Groningen liggen de vrijstaande bungalows van Landal Natuurdorp Suyderoogh. Hier gaan zeilers en surfers het water op, trekt de vogelliefhebber er op uit met zijn verrekijker en gaat de avonturier wadlopen.

Op Landal Suyderoogh heb je water, natuur, gastvrijheid bij de hand.
Er is veel te doen in de omgeving: vaar richting Schiermonnikoog of breng bij minder weer een bezoek aan Dokkum, Kollum of Zoutkamp. Op het park zelf ontspan je in het overdekte zwembad, op de sportvelden of tijdens een potje midgetgolf. En op een zonnige dag spot je de mooiste vogels. Een huis aan het water, een plek in de zon?

In de omgeving van Landal Natuurdorp Suyderoogh valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Breng eens een bezoek aan één van de gezellige plaatsjes Anjum, Dokkum, Kollum of Zoutkamp. Snuif cultuur op in Leeuwarden en maak een fijne stadswandeling. Geniet van de prachtige natuur in het Lauwersmeergebied of kijk uit op Schiermonnikoog vanaf het Paesens-Moddergat.

Kindervoorzieningen op het park
Landal Natuurdorp Suyderoogh beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een bowlingbaan, een jeugdruimte met o.a. speelautomaten, minigolf, tokkelbaan in het Roversbos, airtrampoline, skelters, tafeltennistafel en feestfaciliteiten en een zwembad met apart peuterbad.

In de omgeving
Vogelliefhebbers kijken hun ogen uit in Groningen. Vanaf Landal Natuurdorp Suyderoogh, dat grenst aan Nationaal Park Lauwersmeer, lopen diverse wandel- en fietspaden om van de vogels en de prachtige natuur te genieten. Vanuit de haven in Lauwersoog kunt u zelfs een dagtocht maken naar Schiermonnikoog! Maar ook in de directe omgeving van het bungalowpark is er een leuk aanbod voor een dagje uit, zoals de Theefabriek in Houwerzijl, het Molenmuseum in Anjum en DoeZoo Insektenwereld in Leens. En natuurlijk kunnen watersportliefhebbers hun hart ophalen in dit waterrijke gebied rondom het Lauwersmeer.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Natuurdorp Suyderoogh!


Boeken op Landal Natuurdorp Suyderoogh

Landal GreenParks verhuurt op Landal Natuurdorp Suyderoogh chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs