Bekijk grote foto's
Kindvriendelijk en waterrijk vakantiepark
Overdekt zwembad met sauna en jacuzzi
Bij Nationaal Park Het Lauwersmeer
Dark Sky Park (geweldige sterrenhemel)
Vogelspotters, wandelaars, fietsen
Vissen, kanovaren, bootverhuur
Verhuur van fietsen, skelters, e-bikes
Rust, ruimte en natuur

Boeken op Landal Natuurdorp Suyderoogh? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Natuurdorp Suyderoogh, Groningen

Naast Nationaal Park Lauwersmeer, in de provincie Groningen, liggen de vrijstaande bungalows van Landal Natuurdorp Suyderoogh. Voor watersporters is dit een fijne locatie, zeilen, surfen, het kan hier allemaal. Huur een kano of een bootje en vergeet je vishengel niet in te pakken. Of neem een duik in het meer. En dan heb je natuurlijk het fantastische natuurgebied waar je vakantie viert, een geweldige plek voor vogelliefhebbers en avonturiers die graag gaan wadlopen.

Op Landal Suyderoogh heb je water, natuur, gastvrijheid bij de hand.
Er is veel te doen in de omgeving: vaar richting Schiermonnikoog of breng bij minder weer een bezoek aan Dokkum, Kollum of Zoutkamp. Op het park zelf ontspan je in het overdekte zwembad, in de Finse sauna, op de sportvelden of tijdens een potje midgetgolf. En op een zonnige dag spot je de mooiste vogels. Een huis aan het water, een plek in de zon? In de omgeving van Landal Natuurdorp Suyderoogh valt voor zowel kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Breng eens een bezoek aan één van de gezellige plaatsjes Anjum, Dokkum, Kollum of Zoutkamp. Snuif cultuur op in Leeuwarden en maak een fijne stadswandeling. Geniet van de prachtige natuur in het Lauwersmeergebied of kijk uit op Schiermonnikoog vanaf het Paesens-Moddergat. Of breng een bezoek aan zeehondencentrum Pieterburen, een leerzame dag met het hele gezin. En dan na een dag genieten stopt het niet want je bent van harte welkom in het Restaurant Suyderoogh voor een hapje en een drankje.

Kindervoorzieningen op het park
Landal Natuurdorp Suyderoogh beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een bowlingbaan, een jeugdruimte met o.a. speelautomaten, minigolf, tokkelbaan in het Roversbos, airtrampoline, skelters, tafeltennistafel en feestfaciliteiten en een zwembad met apart peuterbad.

In de omgeving
Vogelliefhebbers kijken hun ogen uit in Groningen. Vanaf Landal Natuurdorp Suyderoogh, dat grenst aan Nationaal Park Lauwersmeer, lopen diverse wandel- en fietspaden om van de vogels en de prachtige natuur te genieten. Vanuit de haven in Lauwersoog kun je zelfs een dagtocht maken naar Schiermonnikoog! Maar ook in de directe omgeving van het bungalowpark is er een leuk aanbod voor een dagje uit, zoals de Theefabriek in Houwerzijl, het Molenmuseum in Anjum en DoeZoo Insektenwereld in Leens. En natuurlijk kunnen watersportliefhebbers hun hart ophalen in dit waterrijke gebied rondom het Lauwersmeer.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Natuurdorp Suyderoogh!


Boeken op Landal Natuurdorp Suyderoogh

Landal GreenParks verhuurt op Landal Natuurdorp Suyderoogh chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs