Bekijk grote foto's
Kleinschalig vakantiepark nabij duingebied
Zon, zee en strand
Wandelen, fietsen
Ook geschikt voor mindervalide gasten
2 km

Boeken op Dormio Park Scorleduyn? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Dormio Park Scorleduyn, Noord-Holland

In Schoorl ligt Dorimio Park Scorleduyn. Even helemaal bijkomen en genieten van de duinen, stranden, bossen, dorpjes en steden in de veelzijdige provincie Noord-Holland. De stranden liggen op fietsafstand en in het plaatsje Schoorl vind je genoeg vertier en een mooie hoge klimduin. Dat wordt een heerlijke vakantie met strand en zee in de achtertuin en vele leuke badplaatsen met restaurants in de omgeving. Dit kleinschalig bungalowpark is smaakvol ingericht met mooie bungalows.

Langs de Noordzeekust liggen vele kilometers prachtige wandel- en fietspaden.
Laat je verrassen door de prachtige natuur en de gezellige dorpjes! Vanaf het park fiets je zo naar het strand. Het centrum van Schoorl ligt op enkele minuten fietsen en hier vind je diverse winkels en horecagelegenheden. Leuke plaatsen als Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen en Den Helder liggen op korte afstand van het park (binnen 40 autominuten). Wanneer je weer naar je vakantiebungalow terugkeert, heb je een gevoel van thuiskomen.

Schoorl
Het centrum van Schoorl is na een korte wandeling te bereiken, hier is een supermarkt en diverse winkels en restaurants.
Midden in het dorp van Schoorl ligt een unieke klimduin van maar liefst 54 meter hoog! Aan de voet van de klimduin zijn leuke winkels en restaurants te vinden. Kunstliefhebbers komen ook zeker aan hun trekken met leuke galerieën en kunstworkshops en ook voor kinderen is er genoeg te doen met naast de klimduinen en veel speciale activiteiten van de boswachterij.

Bergen
In het dorp Bergen zijn kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen die de sfeer bepalen. In Bergen kunt u onder meer terecht voor musea en galerieën, een kunstenaarscentrum, leuke boetiekjes, en zelfs een kunstskibaan. Voorts zijn er de jaarlijks terugkerende evenementen als de Kunst 10-daagse, Holland Music Sessions, Lichtjesavond, de zomerse Kunstmarkt en diverse braderieën.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Dormio Park Scorleduyn!


Boeken op Dormio Park Scorleduyn

Roompot Vakanties verhuurt op Park Scorleduyn chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs