200 m

Boeken op camping Solitudo Sunny Camping? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN


Over camping Solitudo Sunny Camping, Dalmatië

De kleinschalige camping Solitudo ligt even ten noordwesten van Dubrovnik ligt op het schiereiland Babin Kuk. De camping is een onderdeel van een groter resort met luxe faciliteiten. Het spreekt vanzelf dat je als gast van de camping hiervan gebruik kunt maken.

Er is een groot zwembad en kleuterbad, de daarbij behorende ligstoelen, de zwembadbar, de tennisbanen, het sportveld, de duik- en zeilschool en de leuke animatie. Op de camping zelf vindt u winkels met marktkraampjes en de Bistro Solitudo, waar u heerlijke lokale gerechten en Dalmatische wijnen kunt proeven. Het dichtstbijzijnde strand ligt op circa 200 meter, maar bij het resort is ook een mooi strand: Copacabana. Het bestaat uit zand en fijne kiezel, en je kunt er strandstoelen en parasols huren.

Dubrovnik, de 'Parel van de Adriatische Zee'. Lang geleden al bezongen door de Engelse dichter Lord Byron en de schrijver Bernard Shaw, en nog steeds een heel aangenaam stadje. U rijdt er in 10 minuten naartoe vanuit de camping. Vanaf de heuvel boven de stad kijkt u dan neer op de karakteristieke patriciërshuizen met rode daken. Het gehele historische centrum staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Bezoek ook het Dogenpaleis, de Balsiuskerk en het Franciscanerklooster. En natuurlijk de ontelbare terrasjes, eethuisjes en de vele fonteinen, gevoed door reservoirs in de bergen. Vanuit dit smalle stukje Kroatië rijd je zo Montenegro en Bosnië-Herzegovina in. Mostar (met zijn beroemde boogbrug) ligt op 140 km.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Solitudo Sunny Camping!


Boeken op Solitudo Sunny Camping

VacanceSelect verhuurt op camping Solitudo Sunny Camping kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs