Bekijk grote foto's

Boeken op camping Stella del Mare Family Village? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT


Over camping Stella del Mare Family Village, Toscane en Elba

Een fijne camping aan de Toscaanse kust? Camping Stella del Mare ligt aan deze prachtige Italiaanse kust en is omringd door de glooiende hellingen van de Maremma en ligt ter hoogte van het eiland Elba. De camping is groen en het ruikt er heerlijk door de bloeiende mediterrane struiken. Op camping Stella del Mare is veel schaduw door het pijnbomenbos en de eeuwenoude eiken.

In de buurt van camping Stella del Mare ligt een heerlijk zandstrand dat wordt afgewisseld met rotspartijen. Het heldere zeewater is bijzonder geschikt voor zwemmen, snorkelen en duiken.

Middelpunt van camping Stella del Mare is het zwemparadijs voor jong en oud. Ook is er een terras met ligbedden en parasols waar je heerlijk kunt zonnen. Het personeel van camping Stella del Mare staat altijd voor je klaar. Op camping Stella del Mare zijn verschillende eetgelegenheden aanwezig zoals een snackbar, pizzeria en restaurant.

Toscane ontdekken vanaf de camping
Ga je er graag op uit tijdens jouw vakantie? Bezoek prachtige Toscaanse steden als Pisa, Lucca, Florence, Siena en Volterra. Ook leuk, maak een dagtripje naar Castiglione della Pescaia, Vetulonia, Buriano of een boottocht naar een van de Toscaanse eilanden. Kortom: genoeg te beleven!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Stella del Mare Family Village!


Boeken op Stella del Mare Family Village

 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs