Camping met luxe accommodaties
2 kilometer van stranden
Strandvakantie
Kindvriendelijk ingericht
2 km

Boeken op Strand49? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Strand49, Noord-Holland

De prachtige Noord-Hollandse omgeving ontdekken doe je met liefde vanaf vakantiepark Strand49. Dit kleinschalige vakantiepark ligt op slechts 2 kilometer van het strand. Een breed zandstrand dat perfect is voor gezinnen. Volop genieten van de wind, zon, strand en zee terwijl de kinderen spelen in het zand en zeewater. Maar ook fietsend Noord Holland ontdekken is een leuke optie. Stap op de fiets en download de speciale fietsapp van Camping Strand49. Hiermee plan je eenvoudig jouw eigen fietsroute door de provincie, een kind kan de was doen. Ontdek alles wat Noord-Holland te bieden heeft. Je kunt je eigen fiets meenemen, maar een fiets huren op het vakantiepark is ook een mogelijkheid.

In de omgeving van Strand49 is zeker veel te zien en te doen
Kinderen zullen het avonturenpark en pannenkoekenhuis Land van Fluwel een heerlijke plek vinden. Bovendien zijn er op het vakantiepark zelf ook speelweides en speeltuintjes. Verder is het brede strand natuurlijk de grootste speeltuin.
En voor een dagje shoppen of een leuke stadswandeling zit je hier op een ideale vakantieplek. Binnen een half uurtje sta je in Alkmaar. Maak een mooie stadswandeling en leer meer over de rijke geschiedenis van de stad. Wanneer je dichterbij Strand49 wilt blijven, is het gezellige plaatsje Callantsoog een aanrader. Neem plaats op een van de gezellige terrassen en geniet van het ultieme vakantiegevoel. Na al jullie avonturen keren jullie weer terug naar de camping. Neem plaats bij je luxe accommodatie en geniet na van de heerlijke dag buiten. Wat gaan jullie morgen doen?

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Strand49!


Boeken op Strand49

Roompot Vakanties verhuurt op Strand49 chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs