Ook in het hoogseizoen kun je voordeeltjes boeken

Wil je nog wat van je vakantiegeld overhouden?

Ben je op zoek naar een camping in het hoogseizoen? Veel kampeerorganisaties stimuleren in de maanden januari en februari het vroegboeken. Je kunt dan boeken met korting ook voor het hoogseizoen. Deze kortingen lopen op tot wel 40%, dus al met al wel de moeite waard om je kampeervakantie in het hoogseizoen te boeken in de maanden januari of februari met vroegboekkorting.

Verder kun je deze korting bij sommige organisaties ook nog combineren met trouwe klanten korting. Je bent dan zeker van je favoriete camping en accommodatie naar keuze.

Wacht je wat langer dan krijg je natuurlijk de Last minute aanbiedingen, het nadeel is dat je niet kunt kiezen en afhankelijk bent van de laatste accommodaties op diverse campings. Maar dat kan ook heel leuk zijn; laat je eens verrassen en boek een camping die niet in de top-10 staat maar waar je toch een fantastische kampeervakantie kunt beleven en dat tegen een aantrekkelijk last minute tarief, zo hou je nog wat vakantiegeld over voor een lekker etentje.

** Disclaimer: Wij houden alle aanbiedingen van onze partners zo actueel en accuraat mogelijk bij. Het kan onverhoopt toch voorkomen dat er onjuiste informatie tussen staat. Bekijk daarom altijd goed de voorwaarden bij onze partners!

Aanbiedingen per camping vind je hier »

Op dit moment geen aanbiedingen.