Prijs en beschikbaarheid
Tent op camping Domaine de Chalain

Luxe Bungalowtent (RO)

Bezetting : 6 personen
Afmeting  : 25 m²
Inrichting : 2 slaapkamers

Meer over deze tent op de site van Roan Camping Holidays

De groene bungalowtent met zonnige gele accenten van Roan is gemaakt van een uitstekende kwaliteit tentdoek, op basis van de wensen van de gasten. De ruime tent is maar liefst 25m2 groot op het hoogste punt 2.45 mtr. hoog, dus ook prima geschikt voor lange mensen. En omdat Roan een Nederlandse organisatie is, kun je er tevens op vertrouwen dat de inventaris van een uitstekende kwaliteit is.

Wonen
Bij een kijkje in de keuken valt meteen de ruime, hoge koelkast met apart vriesvak op. Daarnaast staat een stevige keukenkast met afsluitbare deuren met daarin de inventaris voor 6 personen. Op de keukenkast vind je een 4-pits gasstel. Het raam achter het gasstel kun je gedeeltelijk oprollen, zodat tijdens het koken frisse lucht de tent in kan stromen. In de tent zit uiteraard elektrisch licht en extra stopcontacten. Tevens is elke bungalowtent voorzien van een ventilator! Er zijn 2 tafels en genoeg stoelen voor het hele gezin.

Slapen
De 6-persoonstent heeft drie van elkaar gescheiden slaapcompartimenten. De grote slaapkamer is in twee gedeeld door middel van een oprolbaar tussengordijn. In één van de slaapvertrekken staat een tweepersoonsbed (2.00 x 1.40 mtr.). In de andere staan éénpersoonsbedden (2.00 x 0.70 mtr.). Tussen de slaapcabines hangt een rail waar je kleding aan kunt hangen. Voor kledinghangers heeft Roan al gezorgd. De bedden zijn allemaal degelijke stevige spiraalbedden, met daarop polyester matrassen. Dus geen gedoe met stretchers of vouwbedden. Dekbedden en kussens kun je huren, of zelf meenemen als je dat prettiger vindt.

Buitenleven op de camping
Voor de bungalowtent ligt een groot waterdoorlatend doek, zodat je geen zand naar binnen loopt. Bij elke tent staat een partytent (behalve op Ca Savio), een standaard tuinset en twee luxe 5-standenstoelen. De partytent en de uitzetbare zijluifel zorgen voor extra schaduw. De looplamp zorgt ervoor dat je ook buiten licht hebt. Er is een barbeque waar toegestaan. Je kunt met maximaal zes personen gebruik maken van deze bungalowtent.

bekijk hier prijs en beschikbaarheid