10 kasteelbewoners op een 5 sterrencamping in Overijssel

 21 Juni 2019   Huurtent

Gisteren waren wij, tijdens ons bezoek aan Overijssel, op 5 sterrencamping ’t Rheezerwold in het Vechtdal. Een familiecamping die met veel plezier en inzet gerund wordt door twee broers en hun moeder. Wij werden zeer gastvrij ontvangen en mochten in het gezellige restaurant aanschuiven voor een heerlijke lunch. Dat was een goed begin van een leuke kennismaking met dit mooie park. Al snel bleek dat gezinnen met kinderen tot 12 jaar hier dé perfecte vakantie kunnen beleven.

speeltuintje met gezellig terras Rheezerwold


Het zwembad lonkt

Het zonnetje scheen lekker tijdens de tour door het park en het buitenbad werd dan ook goed bezocht. Er werd dankbaar gebruik gemaakt van de leuke familieglijbaan. Verder lagen hier en daar ouders te genieten van het zonnetje en een goed boek op de comfortabele ligstoelen. Ook bleek dat deze camping een fijn verwarmd binnenbad, wel zo handig bij minder weer, met peuter/kleuterbad heeft.

Buitenbad met familieglijbaan op Rheezerwold


Vervelen? Vergeet het maar!

En verder kwamen wij, behalve een groot sportveld en verspreid diverse speeltuintjes, ook diverse interactieve spelen tegen tijdens onze wandeling over het park. Deze spelen zullen zeker een grote aantrekkingskracht hebben op de kinderen maar ook wij volwassenen konden het niet laten om de speelboog Sona uit te proberen. En het bleek dat er al snel interactie was… Kortom vervelen is hier geen optie en vrienden maak je dan al snel.

Interactief spelen


En waar logeer je dan?

Keuze genoeg hoor. Er staan diverse modellen chalets en mobilehomes verspreid op ruime kampeerplekken. Afhankelijk van waar je oog op valt geschikt voor 4 tot wel 10 personen.
Al wandelend bleek dit ook een glampingcamping te zijn. Rondom een mooie met houten hek afgezette vijver staan mooie outdoorlodges. Hierin kun je met recht stijlvol kamperen, je slaapt heerlijk op boxspringbedden en je hebt je eigen badkamer. Verder is er extra veel woonruimte door de overdekte veranda waar je de buitenkeuken kunt plaatsen. Wat heerlijk moet het zijn om vanaf je terras over de vijver uit te kijken terwijl je van een smakelijke maaltijd met een fris drankje geniet.

Lodge aan een mooie vijver gelegen


Outdoorlodge met gezellig overdekt terras


Een prinsheerlijk verblijf

En dan aan de overkant staat Kasteel de Vijverpoort. Een sprookjes accommodatie geschikt voor wel 10 personen. Ik zou het wel weten; Opa’s en Oma’s, papa’s en mama’s neem de kleinkinderen en kinderen mee op vakantie en trakteer ze op een weekendje of weekje logeren in een vakantiekasteel. Je vindt er 5 slaapkamers en 2 badkamers en een grote keuken die compleet is ingericht. Verder vind je buiten een mooi overdekt terras met een fijne loungeset.

Logeren in een kasteel?


Deze kleinschalige familiecamping heeft verder ook mooie ruime kampeerplaatsen en een keurig sanitairgebouw en sommige plekken hebben zelfs privé sanitair. Verder kregen wij te horen dat er tijdens de schoolvakanties een professioneel animatieteam aanwezig is.

Al met al zorgt het hele team en de prachtige omgeving voor een onvergetelijke vakantie in Nederland.
Anderen lazen ook onze blogs over  accommodatieawardscampingcamping onder de zoncampingwinkelcharmecampingetenfietsvakantiefietsroutesglampinghoogseizoenkamperenLoungeoverijsselanimatiekindvriendelijkkinderenkleinvakantieNederland