5 x warm glampen in de herfstvakantie

 4 Oktober 2018   Typisch Femke


Glampen in de Herfstvakantie


Druk op je werk? Al dagen aan het snotteren? Weet je ook wel dat het zo langzamerhand tijd wordt die winterjas van zolder te halen, maar weiger je vooralsnog de zomer achter je te laten? Let dan even op. Nu kan het namelijk nog: een week of weekend ontspanning op een vakantiepark of camping voordat de kou echt losbarst. Een paar nachtjes in een bungalow, vakantiehuisje of chalet en je kunt er weer helemaal tegenaan. Kom maar door met die herfstaanbiedingen!

1 Last-minute cottages op CenterParcs

De moeder der bungalowparken barst van de aanbiedingen voor de herfstvakantie. Want juist in de herfst is er zowel binnen als buiten genoeg te beleven. Het bos. Het overdekte zwemparadijs. Een binnenspeeltuin of een indoor skihal om alvast te oefenen voor later in het seizoen. Zoals ze het bij CenterParcs zelf zeggen: ‘Geef je herfst nog meer kleur’. Kijk. Dat is precies wat we nodig hebben. Kijk op CenterParcs voor de topparken en herfstaanbiedingen.

Last Minute herfstvakantie bij Center Parcs


2 Natuurlijk genieten met korting op Landal GreenParcs

Bos, strand, water, hei of bergen. Zeg maar wat je het meest aanspreekt en Landal heeft er een park bij. Midden in de natuur. Op alle vakantieparken vind je zowel binnen- als buitenfaciliteiten, want het weer gaat nu eenmaal alle kanten op in het najaar. En je krijgt tot 35% korting als je op de valreep je herfstvakantie boekt. Op Landal Greenparcs vind je meer info.

Herfstvakantie bij Landal nu tot wel 35% korting


3 Herfstdeals bij Roompot vakantieparken

Ook Roompot heeft het principe ‘best of both worlds’ prima begrepen. Schijnt het herfstzonnetje? Dan kom je je huisje uit en ga je kastanjes zoeken, een strandwandeling maken of fietsen met wind mee. Slaat het weer om in Nederlands nat? Daarvoor zijn verwarmde binnenbaden en gezellige bordspellen uitgevonden. Op Roompot vind je hun actuele herfstdeals.

Herfstdeals bij Roompot


4 In de herkansing met Vacanceselect

Vacanceselect biedt accommodaties op veel vakantieparken dichtbij huis, zoals Nederland, Duitsland of België. Is die kampeervakantie in Frankrijk, Italië of Kroatië er niet van gekomen deze zomer en wil je nog graag iets verder weg? In Zuid-Europa is het nog goed toeven in een safaritent of lodgetent. Bekijk de herfstacties op Vacanceselect en ontdek alle herkansingsmogelijkheden die de herfst je biedt!

Herfstvakantie met Vacanceselect kan heel voordelig


5 Camping in eigen land

Nog niet alle campings zijn al gesloten. Als je op Rent-a-Tent 13 of 20 oktober als vertrekdatum invoert, komen er campings tevoorschijn die nog stacaravans en chalets verhuren in de herfstvakantie. Wat denk je van een weekendje Duinrell? Of een luxe chalet op Camping Gulperberg in Limburg? Met de verwarming aan en een dikke trui mee voor ’s avonds, is het ook in de herfst heerlijk genieten op de camping.

Boek nu jouw herfstvakantie bij Rent-a-Tent, wordt het Bella Italia?


Meer najaarsinspiratie?

Op vakantiekoffer.nl, het overdekte zusje van huurtent.nl, vind je het aanbod van maar liefst 16 aanbieders op 880 vakantieparken in Europa bij elkaar. Als daar nog niets tussen zit, weten wij het ook niet meer.

Een fijne, kleurrijke herfst gewenst. Geniet ervan!


Anderen lazen ook onze blogs over  herfstvakantiecampingvakantiewoningvakantieparkennazomerNederlandItaliëKroatiëLimburg