Bijna meivakantie. Het is nog niet te laat om te boeken!

 30 Maart 2018   Typisch Fem

De meivakantie begint over een week of drie. En getuige de vele aanbiedingen is deze vakantie hotter dan hot! Een vriendin van me gaat al jaren in het voorjaar op vakantie in plaats van in de zomer. Als ik haar vraag waarom, antwoordt ze in termen van voordelig, nog niet zo snikheet en nog niet zo druk op de camping. En inderdaad, waarom heb ik daar nog niet eerder aan gedacht en betaal ik de hoofdprijs in de zomer? Dat kan anders!

Krokussen schieten uit de grond
© Couleur | Pixabay

Kindvriendelijke glamping vakanties tegen 50% korting


In de meivakantie zijn mijn kinderen twee weken vrij, dus mogelijkheden genoeg. Organisaties als Suncamp, Eurocamp, Roan/Go4Camp, Vacanceselect en Selectcamp barsten van de kindvriendelijke accommodaties. De sunlodge bijvoorbeeld, met haar brede bedden en ruime badkamer, die staat me wel aan. En waar ik nog het meest warm voor loop: die torenhoge gezinskortingen en meivakantie-aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Ik had geen idee dat vakantie zo voordelig kon zijn.

Top 10 aanbiedingen campings en vakantieparken meivakantie 2018


1 Park Albatros, Toscane
Camping Albatros is Italië is zo groot dat je er bijna alle glampingaanbieders vindt. De één stunt met 7=6 en 14=12 aanbiedingen, de ander geeft 2 nachten van de week gratis weg en weer een andere aanbieder geeft tot 50% lentekorting en 10% last-minutekorting. Kijk, zo wordt onze vakantie in mei wel heel aantrekkelijk.

2 Camping Lanterna Premium, Istrië
Ik zie dat ik hier de sunlodge van Suncamp voordelig boek in de meivakantie. Hoewel, een Smile Lodgetent van Vacanceselect met 45% korting lijkt me ook wel wat. Ook op deze grote camping is Istrië heb je keuze genoeg.

Camping Lanterna Premium


3 Camping Internacional de Calonge, Costa Brava Bekijk de aanbiedingen van Canvas en Eurocamp eens. Stacaravans, safaritenten, alles tegen extra lage lenteprijzen. En de Costa Brava? Héérlijk weer in april en mei!

4 Camping Donaupark Tulln, Wenen
Niet groot en massaal. Wel klein, groen en rustig. Oostenrijk is prachtig in het voorjaar en de prijzen? Daarvoor hoef ik het ook niet te laten, zie ik. In de meivakantie zit ik al voor 378 euro een week in een luxe stacaravan op deze camping in Wenen.

5 Camping International de Maisons Laffitte, Ile de France
Vanuit deze middelgrote camping in Noord-Frankrijk zouden we Euro Disney kunnen bezoeken. Of Parijs natuurlijk. Met een goedkope stacaravan van Vacanceselect als uitvalsbasis. Eens even in de groep gooien thuis.

6 Camping International Spa, Côte d’Azur
Een echte strandvakantie, daar is het wel weer eens tijd voor. En dan een kleine camping graag, die toch wifi en een zwembad heeft. In de meivakantie is dit stukken voordeliger dan in de zomer dankzij Vacanceselect. Hmm … dat wordt nog lastig kiezen.

Golden Lakes in de Ardennen


7 Vakantiepark Golden Lakes Village, Ardennen
Onze vrienden hadden het erover om met z’n allen te gaan, alleen zijn we niet allemaal even fan van kamperen. Een vakantiehuis is misschien wel ideaal voor ons. Wacht maar tot ze de prijzen in de meivakantie zien, dan zijn ze vast zo om.

8 Vakantiepark ’t Hooge Holt, Overijssel
Misschien is dichtbij huis wel zo’n goed idee. Kan de oudste gewoon naar voetbal en hoef ik geen honderden kilometers te rijden.

9 Vakantiepark La Sapiniere, Luxemburg
De kinderen hebben nog steeds contact met hun vakantievriendjes van vorig jaar. We zouden ze een bezoekje kunnen brengen, vanuit een vakantiehuisje op dit viersterren vakantiepark. En terwijl zij zwemmen, kan ik lekker gaan wandelen. Ja, ik zie het wel zitten.

10 Vakantieparken in Nederland, lekker dichtbij en goedkoop in de meivakantie
Ook de parken van Landal en Roompot kennen volop aanbiedingen in de meivakantie en het voorjaar. Lekker dichtbij, altijd goed.
Anderen lazen ook onze blogs over  aanbiedingcampingCanvas HolidaysmeivakantievroegboekkortingCosta BravaDuitslandNederlandOostenrijkSpanjeItaliëIstrië