Breaky breaky! Hallo Vakantiebeurs, hier de TwinLodge...

 8 Januari 2019   Robert

De vakantiebeurs staat weer voor de deur, altijd garant voor innovatieve ideeën binnen de kampeerwereld. Vacanceselect maakt er weer werk van! Nadat ze vorig jaar met de Bohemian Lodge zijn gekomen hebben ze dit jaar ook weer iets unieks bedacht.

Breaky breaky!

Waar tegenwoordig alleen nog met mobiele telefoons wordt gecommuniceerd was dit vroeger wel anders. Ik kan mij nog herinneren dat ikzelf in Juni 2010 op vakantie ging naar Frankrijk. We waren met een grote groep in twéé aparte auto's. En ja, hoe hou je dan contact tijdens de rit (zonder mobiele telefoon uiteraard)? De Walkie-Talkie bracht uitkomst! Door goed bereik konden we met de auto's onderling contact houden zonder extra hoge roaming kosten.

Verschillende Walkie-Talkies
© Pixabay: Gustavo_Belemmi

Vacanceselect wil nu deze Walkie-Talkie weer helemaal terug gaan brengen! Door de Walkie-Talkie als gadget te gebruiken op campings hopen zij aan de wens van ouders, om mobiel en tablet gebruik te verminderen voor de jeugd, tegemoet te komen. De Walkietalkies kunnen gebruikt worden om contact met elkaar te houden en mogen meegenomen worden tijdens het buitenspelen. Die tablets en mobiele telefoons kunnen wel opgeborgen worden dus!

De TwinLodge

De "Walkie-Talkie" tent waar we het over hebben is de TwinLodge. Een nieuw geïntroduceerde compleet ingerichte luxe Lodgetent, met badkamer dus! Deze TwinLodge wordt dit jaar geplaatst op een aantal campings in Italië: Camping Vallicella in Toscane, Village Conca d'Oro aan het Lago Maggiore en op Orlando in Chianti in Toscane.

De hoofdtent en het bijzet tentje, samen de Twinlodge


Naast een luxe hoofdlodge (met badkamer, airconditioning en koelkast) heb je bij boeking ook de beschikking over een apart safaritentje voor de kinderen. En dit is waar de Walkie-Talkie zijn intrede maakt. De communicatie tussen beide tenten wordt namelijk wel heel makkelijk met deze retro-apparaten.
Anderen lazen ook onze blogs over  2019vakantiebeursVacanceselectToscaneLago MaggioreTwinLodgeRetro