Cala Gogo/Costa Brava, camping onder de zon in Spanje

 5 Januari 2017   Huurtent

De kindvriendelijke camping Cala GoGo aan de Costa Brava is een echte terrassencamping met mooi uitzicht over de baai. Deze camping ligt niet ver van de levendige badplaats Platja D'Aro. Behalve het leuke zwembad heb je natuurlijk het fijne privé strand. In het hoogseizoen rijdt er een treintje vanaf de camping richting strand.

Aan het strand vind je een gezellige beachbar met terras. De hamburgers 's middags zijn zeker een aanrader. Toch liever bij het zwembad genieten van de zon? Geen probleem bij het zwembad is een terras en het restaurant is vlakbij. In het restaurant op camping Cala GoGo maken ze heerlijke paella en andere heerlijke visgerechten.

Zwembad op camping Cala GoGo in Spanje


Sinds 2016 heeft deze Spaanse camping onder de zon 5 grote waterglijbanen. Dus voor jonge gezinnen is dit een van de topcampings in Noord Spanje. Voor de echte waterratjes raden wij een bezoek aan het Parc Aquadiver aan met een heus waterpark met golfzwembad, rivieren en glijbanen.

Dus al met al hoef je deze fijne kindercamping niet af. Maar mocht je de omgeving willen verkennen dan is er zeker genoeg te doen. Breng zeker eens een bezoek aan het witte plaatsje aan de Noordkust van Spanje, Cadaques. Het uitzicht over de baai is werkelijk adembenemend. Gebruik hier een heerlijke lunch en geniet van de levendige boulevard.

Badplaats Cadaques, Spanje


Verder is een bezoek aan het historisch centrum van Girona ook een fantastische dagtrip. En dan heb je natuurlijk nog het mooie Barcelona met haar Sagrada Familia en het voetbalstadion Camp Nou. Voor de Fietsers: er zijn diverse mountainbikeroutes en recreatieve routes vanaf Platja en Sant Feliu de Guixols






Anderen lazen ook onze blogs over  Barcelonabelevingcampingcamping onder de zonCosta BravaSpanjevoorpret