De nieuwste trends in glamping accommodaties 2016

 8 Februari 2016   Anique

Ben je op zoek naar dat luxe gevoel? Maar dan wel lekker avontuurlijk? Neem dan eens tijd om alle glampingaccommodaties te bekijken (bv. in onze Glampinggids). Je vindt deze Lodge-accommodaties vooral in Frankrijk en Italië maar ook Kroatie, Spanje en zelfs Nederland zijn erg populair als het om luxe vakanties op de camping gaat.

Omdat deze glampingvakanties steeds geliefder worden is het wel verstandig om je agenda al te raadplegen. Vooral de relatief goedkope meivakantie en het hoogseizoen zijn erg populair.
Wat zijn de nieuwste trends? Behalve de mooie stijlvolle safaritenten en lodgenten met eigen sanitair zien wij in het glampingsegment steeds meer luxe stacaravans en chalets verschijnen.

De extra’s die deze stacaravans bieden zijn vaak
--de grootte ( er zijn stacaravans die geschikt zijn voor bewoning tot wel 8 volwassenen),
--de inrichting; nog moderner met alle luxe die je thuis gewend bent (soms zelfs TV, Afwasmachine, WIFI)
--het terras is vaak extra groot waardoor je nog meer woongenot hebt

Glampingoverzicht 2016


De organisaties die gespecialiseerd zijn in luxe Lodge Stacaravans zijn:
Vacanceselect , Suncamp ,Go4Camp , Roan , Selectcamp , Eurocamp , Canvas Holidays en KoKo Holidays

Nieuwe glampingaccommodaties voor 2016


De Bintulu (Lodgetent) en de Sequoia (lodge stacaravan) van Suncamp Holidays

Sunlodge Sequoia (lodge stacaravan)
De Sequoia is een accomodatie voor grote gezinnen (40m2). Deze Sunlodge van Suncamp heeft maar liefst 8 slaapplaatsen. Daarmee is het de grootste glampingaccomodatie van Suncamp. De mobile home heeft drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en twee toiletten.

Andere luxe extra’s in deze Sunlodge zijn bijvoorbeeld: een vaatwasser, luxe matrassen, zonwerende overdekking.
Meer informatie »

Sunlodge Sequoia Glamping


Sunlodge Bintulu (Lodgetent)
Een echte tent maar dan wel eentje met alle luxe van thuis. Deze Sunlodge Bintulu van Suncamp is geschikt voor maximaal 5 personenen, heeft twee slaapkamers en een grote badkamer. De inrichting van de Sunlodge is zeer sfeervol.

Andere luxe extra’s zijn deze Sunlodge zijn bijvoorbeeld ook: een vaatwasser, koelkast, magentron, Lounge(slaap)bank en een overdekt terras.
Meer informatie »

Suncamp Bintulu Glamping


De Supreme Lounge en de Prestige Lounge van Roan Campingvakanties
De Supreme Lounge (luxe stacaravan)

Deze caravan is heel ruim (37m2), voor maximaal 7 personen. De drie slaapkamers zijn allen uitgerust met luxe Auping matrassen. Ook buiten is het ruim vertoeven, de grote veranda (24m2) heeft een lounge- en eetgedeelte. Ook heeft de veranda een luxe XL grillplaat.

Andere extra’s zijn: satelliet TV (Nederlandse zenders), loungebank, sunbanner, combi-magnetron, afwasmachine en airconditioning.
Meer informatie »

Roan Supreme Lounge


De Prestige Lounge (luxe stacaravan)
Ook deze caravan is ruim (35m2) maar heeft een minder luxe terras dan de Supreme Lounge. Ook deze caravan is geschikt voor maximaal 7 personen. De houten veranda is half overdekt, heeft een grote loungebank en een sunbanner. De Prestige Lounge heeft drie slaapkamers.

Andere extra’s zijn: airconditioning, satteliet TV (Nederlandse zenders), combi-magnetron en afwasmachine.
Meer informatie »

Roan Prestige Lounge


Toch nog even onder de aandacht: De Aspect en Avant van Eurocamp
Deze kennen we al van vorig jaar. Deze stacaravans zijn zeer geliefd bij onze bezoekers. Eurocamp heeft het aanbod van deze stacaravans ook vergroot in 2016.

De Aspect (luxe stacaravan)
De Aspect is de meest luxe stacaravan van Eurocamp, een stijlvolle stacaravan met een prachtig modern design. De sfeer van de caravan is zeer luxe met ruimte en comfort. Er is een aspect voor maximaal 8 (3 slaapkamers, 40m2) en maximaal 6 personen (2 slaapkamers, 32m2).

Extra’s van de Aspect(en) zijn bijvoorbeeld: overdekt terras, oven en grill, vaatwasser, airconditioning, DVD speler en flatscreen en een bluetooth speaker.

Eurocamp Aspect


De Avant
Ook deze luxe stacaravan van Eurocamp kenmerken zich door het moderne design. Vanuit de keuken stap je zo het grote terras op. De Avant is voor maximaal 6 (2 slaapkamers, 30m2) of maximaal 8 (3 slaapkamers, 32m2) personen te boeken.

Extra’s van de Avant zijn: openslaande deuren naar buiten, bluetooth speakers, oven, grill en gedeeltelijk overdekt terras.

Eurocamp Avant


Overzicht Glamping
Voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden kijk bij de bovenstaande organisaties en bekijk de campings waar lodge-accommodaties aanwezig zijn. Of bezoek onze Glampinggids
Anderen lazen ook onze blogs over  accommodatieglamping