De tentvakanties worden steeds leuker mede door alle vernieuwingen.

 21 Juni 2016   Huurtent

De kampeermarkt is de laatste jaren aan het veranderen. De kampeerders van Nu willen een compleet plaatje. Het liefst een compleet ingerichte, comfortabele en ruime kampeertent of glamptent als logeeradres. Verder willen ze in een korte tijd iets beleven. Minicampings, Charmecampings en boerderijcampings, nog volop in bedrijf, worden druk bezocht door jonge gezinnen.

Dit stijvol kamperen wordt o.a. door organisaties als FarmCamps en Het Boerenbed aangeboden. Deze formule is vooral geschikt voor jonge gezinnen, want het is heel erg leuk om een kijkje in de wereld van een boeren bedrijf te nemen en misschien zelfs hier en daar de handen uit de mouwen te steken?

FarmCamps.

zoekt het lekker dicht bij huis. Alle boerencampings van FarmCamps liggen verspreid over heel Nederland. Voor jonge kinderen natuurlijk prettig om niet te lang in de auto te zitten. De glamptenten, safaritenten en lodgetenten van FarmCamps zijn in 2016 uitgebreid en er is nog meer luxe toegevoegd. Wat dacht je van een Ranchtent of een Barntent? Deze Glamptenten hebben veel extra’s.

De Ranchtent is een tent voor genieters. Een privé badkamer, met badjassen(met ligbad en douche) in een Hooi Hooi Badtrailer, zorgt ervoor dat er regelmatig een relaxmoment mogelijk is. De tent zelf is uiteraard ruim genoeg voor 4 tot 6 personen en in de tent bevindt zich het toilet.

De nieuwe Barntent van Farmcamps is wel 50m2 groot en heeft een badkamer met ligbad en regendouche en één van de kinderen mag op de Hooi Hooi Slaapzolder slapen. Leuker kan het haast niet meer worden. Echt wel, wat dacht je van een Illy Expressomachine en een vaatwasmachine? Wat is er verder anders aan deze grote safaritent? Door de extra grote ramen heb je extra licht in deze grote tent. Dus al met al weer heel veel meer en dat allemaal al te boeken in 2016 op Farmcamps Mariekerke in de provincie Zeeland.
Verder is het motto van FarmCamps, niets moet en alles mag op vakantie. Je vindt dan ook in alle tenten een grote spellenkist.

Het Boerenbed

heeft haar glamptenten staan door heel Nederland maar ook in Duitsland, Frankrijk, België en UK. De Betere BoerenBed Tent is erg ruim en zeker comfortabel met een sfeervolle inrichting die herinnert aan het eerlijke boerenlandleven van vroeger dagen. Dat wordt genieten van de sfeer van kaarsen en olielampen, en van de lange avonden rond de warme houtkachel.
In 2016 wordt er nogal wat gewijzigd: de luxe HeerenBoer Tenten worden verbeterd op een aantal Boerderijen. Het houtgestookte vuurtje bij de douche wordt vervangen door een gasboiler. Ook wordt er een houten terras gemaakt aan de HeerenBoer Tenten. De woonruimte in deze Glamptent wordt op deze manier verlengd! De avonden kun je nu wat langer doorbrengen op het terras.

Op een aantal BoerenBed Boerderijen zijn er Nu ook 10 Persoons Tenten te vinden. Dat wordt een feest, op vakantie met de hele familie of met een groep vrienden? Deze 10-persoonstenten vind je op Canfields, Billingsmoor Farm, Het Wesselink, De Lange Weide en De Groene Hoeve. Ben je op zoek naar een extra grote safaritent voor wel 10 personen dan moet je dus bij het BoerenBed zijn.
Nog meer nieuws bij Boerenbed. In Duitsland, in het prachtige Sauerland, vind je vanaf 2016 vakantiehuisjes. Hof Keppel staat Nu ook in de wintermaanden klaar om je warm te ontvangen. Ideaal misschien om tijdens de wintersport te huren!

Ook de vooral kleine charmecampings zitten niet stil en bieden luxe glamptenten in diverse uitvoeringen aan door heel Europa. Glamping in Nederland maar ook in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Kroatië, Italië en Engeland het moet niet gekker worden!

Anderen lazen ook onze blogs over  accommodatie2016glampingbelevingnieuwsamengesteld gezintentvakantievakantie boeken