Dichtbij en toch origineel kamperen. Kan dat?

 27 Maart 2017   Typisch Fem

Ik en mijn zoons zijn er nog niet uit. Gaan we helemaal naar Zuid-Frankrijk rijden of houden we het op een gezellige camping of park dichter bij huis? Als ik onze vakantiewensen op een rijtje zet, kom ik tot het volgende lijstje:

- we willen kunnen zwemmen;
- op vakantie willen we rust en natuur om ons heen;
- ter plaatse moet genoeg te doen zijn voor de kinderen;
- we willen geen standaard tent of caravan, maar een luxe accommodatie die comfort biedt.

Aangezien ik niet langer dan zo’n 6 uur onderweg wil zijn, kan ik de luxe safaritenten en agriturismo’s in Italië links laten liggen. En waarom zouden we eigenlijk ook 1300 kilometer gaan rijden? De Landal parken in Nederland en Duitsland hebben het ook prima begrepen!


4-6-persoonsstrandhuis Landal Beach Villa’s Hoek van Holland


- Strandhuisjes aan zee

Op Landal Beach Resort in Ooghduyne en Landal in Hoek van Holland staan knusse strandhuisjes die meteen mijn interesse wekken. Deze originele accommodaties staan midden op het strand, zodat je gewekt wordt door meeuwen en ruisende golven. Vermaak en zwemplezier voor de jongens? Check. Ons eigen natuurpark, terras en sanitair? Check. Een serieuze kanshebber als je ’t mij vraagt.

4-6 persoons strandhuisjes op Landal Beach Resort in Ooghduyne- Safaritenten midden in de natuur

Op de Veluwe heeft Landal comfortabele safaritenten neergezet op meerdere parken. Op Landal Coldenhove, Landal Rabbit Hill, Landal Sluftervallei en Landal Warsberg staan sinds kort 6-persoons safaritenten met houten veranda buiten én gaskachel binnen. Wil je de rust bij de tent even inwisselen voor een overdekt zwembad of indoor speelparadijs? Dan maak je gebruik van de vele faciliteiten die Landal biedt. The best of both worlds dus.

Safaritenten midden in de natuur- Boswachtershuisje in het bos

Mijn jongens houden van dieren. Een boswachterschalet midden in een dennen- en loofbos, dat zal ze dus zeker bevallen. Op Landal Coldenhove in Eerbeek staat zo’n chalet. Dit nostalgische huisje is knus en gezellig ingericht en ligt boven op een heuvel aan de rand van het park. Op deze beschutte, natuurrijke plek kunnen we lekker genieten van de rust en de stilte, terwijl we toch binnen tien minuten in het subtropisch zwembad liggen. Ik zeg alles in één, deze accommodatie.

Boswachtershuisje in het bos op Landal Coldenhove in Eerbeek- Huis hoog in de bomen

Een glijbaan van ons terras naar beneden. Slapen op drie meter hoogte tussen de takken en bladeren. Hier lopen ik en mijn kinderen wel warm voor! Het treehouse op Landal Miggelenberg is een splinternieuwe, bijzondere accommodatie die compleet is ingericht. Luxe en comfort, een zwembad, in de natuur, dichtbij huis. Wat willen we nog meer?

4-persoons Tree House van Landal Greenparks op Landal MiggelenbergAndere originele accommodaties

Verder kijkend zie ik nog een ecologische bungalow voorzien van de nieuwste technologieën voorbij komen. Een woodlodge waarin we de vrijheid van kamperen combineren met de luxe van een eigen keuken en sanitair. Wil jij ook een compleet overzicht van de leuke en nieuwste accomodaties van Landal GreenParcs? Kijk eens op het overzicht van Landal Greenparks. Allemaal dichtbij, in de natuur en pret gegarandeerd!
Anderen lazen ook onze blogs over  accommodatiebelevingglampingkinderenlodgetentnieuwsafaritentstrandhuisjetipstrendsvakantie boekenvakantieparken