Duurzaam en luxe kamperen met Vacanceselect, dé glampingspecialist

 10 Januari 2018   Huurtent

Gaan jouw kinderen ook het liefst naar een camping waar zij de hele dag hun vriendjes kunnen opzoeken? Ben jij die moeder of vader die een kampeervakantie steeds weer afhoudt? Een vakantie op de camping is niet jouw ding? Dit jaar niet doen hoor, want dan ga je werkelijk iets missen. En misschien nog beter nieuws, je kunt tegen iedereen zeggen dat je duurzaam maar toch luxe en comfortabel gekampeerd hebt. Lees hieronder waarom kamperen toch jouw ding gaat worden.

Wat dacht je van de Bohemian Lodge?

Ben je nieuwsgierig geworden? Op de jaarlijkse vakantiebeurs (9 tm 14 januari 2018) in Utrecht werd dinsdag 9 januari de nieuwe, restyled, Lodge van kampeerorganisatie Vacanceselect onthuld. Een eco-statement voor de milieu bewuste vakantievierder! In samenwerking met Stoerbuiten.nl uit Den Bosch is er een fantastische Lodge ontwikkeld. In onze ogen dé perfecte glampingaccommodatie.

De Bohemian Lodge


Hoezo duurzaam, zeg je dan? De basis van deze Bohemian Lodge is een oudere stacaravan die helemaal gemoderniseerd is. De hergebruikte stacaravan werd helemaal gestript en kreeg daarna een luxe uitstraling met veelal gebruikte duurzame materialen en het sanitair, keuken en inrichting zijn helemaal nieuw.

slapen in de glampingstacaravan


Er heeft een heuse gedaanteverwisseling plaats gevonden. Het is een stoere vakantiewoning geworden met erg ruime veranda waar je met familie en vrienden heerlijke avonden zult beleven. De veranda is deels overdekt en heeft een mooie buitenkeuken, loungebank en eettafel met stoelen. Binnen tref je twee fijne slaapkamers met slaapplaatsen voor 4 personen en een jong kind. Het sanitair is mooi en stijlvol afgewerkt en behalve de douche vind je er een apart toilet.


Luxe sanitair in Bohemian Lodge



Overtuigd? Wij wel in ieder geval. Boek nu jouw glampingvakantie in de Bohemian Lodge op camping Orlando in Chianti in Toscane.





Anderen lazen ook onze blogs over  2018accommodatieglampingGlamLodgestacaravankampeerbeursKampeerjaarbeursbelevingVacanceselectJaarbeurs Utrechtkindvriendelijk