Een danscarrière op de camping

 30 Mei 2017   Ruud

Onze kinderen zijn dol op dansen en zingen alle hits mee. Ze kunnen eigenlijk niet stilzitten in de auto en bespreken dan maar met elkaar alle moves die ze op hun smartphone zien. Op de camping vinden ze altijd wel vriendjes of vriendinnetjes die dezelfde interesses delen, en wij zijn een dankbaar publiek voor hun zelfverzonnen optredens.

Het liefst zouden ze de hele dag bezig willen zijn met zingen, dansen en show.

Jammer genoeg zijn de kinderclubs weinig actief met dansen en zingen, en de kinderdisco op de camping is maar een halfuurtje. Er wordt een enkele keer weleens een optreden met de kinderen georganiseerd, maar dat is voor hen veel te weinig…

Wat zou er leuker zijn dan om échte professionele dans- en acteerlessen te volgen op de camping? Om te shinen op het podium met breakdance, show, zingen en dansen en een onvergetelijke ervaring op te doen op vakantie?

Vanaf vakantieseizoen 2017 organiseert Eurocamp samen met Razzamatazz - een van de beste theaterscholen in Europa – unieke kinderclubs: professionele dans- en acteerlessen voor kinderen van 1 – 17 jaar. Voorlopig alleen op camping La Croix de Vieux Pont in de buurt van Parijs en op Domaine de Naïades aan de Côte d’Azur.

Learn to Dance - Street Dance - Star Academy


* Voor de jongste kinderen (1 tot 3, en 3 tot 5 jaar) is er de Mini Learn to Dance, met de ouders erbij.

* Join the dance crew. De Street Dance club (4-9 jaar en 9-17 jaar) verbetert je breakdance, hip-hop en house skills.

* The show is on! Bij de Star Academy ga je dansen, zingen en acteren en zet je een spetterende show neer op het podium. De lessen zijn voor twee groepen, 4-9 jaar en 9-17 jaar.

Eileen: "Mijn dochters vonden het geweldig om tijdens de vakantie danslessen te volgen en nieuwe ‘moves’ te leren!"Meer informatie over deze dans- en acteerlessen vind je hier.

La Croix du Vieux Pont
De grote 4 sterren camping La Croix de Vieux Pont ligt zo’n 100km van Parijs en is een groen opgezette camping met veel voorzieningen, waaronder een binnen- en buitenzwembad, een restaurant en een beauty- en fitness centrum.


Domaine de Naïades
Domaine de Naïades is een viersterrencamping aan de Côte d’Azur. Deze terrassencamping ligt een kwartiertje lopen van de zandstranden van Grimaud en St. Tropez. Er is een groot zwembad met een reuzeglijbaan en een speciaal kinderbad.
Anderen lazen ook onze blogs over  EurocampRazzamatazzdansshowcampingbreakdance2017kinderen