Een strandhuisje huren aan zee in Nederland?

 2 Februari 2018   Huurtent

Voor strandliefhebbers vind je aan de hele Nederlandse kust diverse plaatsen waar strandhuisjes staan en verhuurd worden. Wil jij ’s morgens meteen met je voeten in het zand staan, genieten van de wind en de zilte geur. Ben je toe aan een uitwaaivakantie, kort of wat langer? Wordt het een weekend samen of kunnen de kinderen ook wel een vakantie gebruiken?

Wij hebben de strandhuisjes voor jou op een rij gezet:

Molecaten

Staat Cadzand aan de Zeeuwse kust al jaren op jouw vakantielijstje voor een heerlijke strandvakantie? Molecaten Park Hoogduin heeft de perfecte ligging voor een vakantie aan zee. Voor een strandvakantie die je nooit meer vergeet boek je hier een van de comfortabele design strandhuisjes (max. 6 personen) op het strand. En je viervoeter mag ook mee genieten (tegen betaling)! Deze strandhuisjes staan vanaf april tot eind oktober op het strand. Je kunt gebruik maken van alle voorzieningen die het vakantiepark aanbiedt, even de duin oversteken en je bent er. Op het park kun je je boodschappen doen, een terrasje pakken en spelen in de binnenspeeltuin.

Je auto parkeer je aan de andere kant van het duingebied, bij aankomst wordt je met de strandauto naar je strandhuisje** gebracht en weer opgehaald bij vertrek**.

Strandhuisjes Molecaten Cadzand


Roompot

Aan de Zuid-Hollandse kust vind je een vakantiepark van Roompot met strandhuisjes (max. 4-5 personen). Op Kampeerresort Kijkduin kun je wakker worden met het ruisen van de zee op de achtergrond in een Haags Strandhuisje! Of ga je voor nog meer luxe aan het strand? Dan kies je voor het type Kijkduin Premium. De zilte geur, de wind en het zand van de Noordzeestranden voor de deur? Huisdieren zijn niet toegestaan in strandhuisjes Kijkduin.

Haagse Strandhuisje Kijkduin


Strandhuisjes Julianadorp.
Bij Julianadorp aan het strand staan 90 strandhuisjes, dat wordt genieten van spelende kinderen en het fantastische uitzicht. Wandelen, zonnen, zwemmen en watersporten? Deze huisjes kun je vanaf 2021 via Roompot huren.

Strandhuisje boeken Julianadorp


Of wordt het Roompot Beach Resort? . Want je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vakantie aan de Zeeuwse kust bij Roompot. Je logeert hier in een fijn Beach House geschikt voor 6 personen met de zee voor de deur. Zou je je viervoeter mee willen nemen dan hoort dit tot een van de extra mogelijkheden, er wordt hiervoor wel toeslag gerekend en het aantal accommodaties die geschikt zijn voor honden is beperkt.

Strandhuisje huren op Roompot Beach Resort


Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland. Een heus strandhuis geschikt voor 4 tot 6 personen aan de kust bij Hoek van Holland? Slapen en wakker worden aan het strand? Roompot zorgt hier ook voor een vakantie aan het strand om nooit te vergeten. In de zomermaanden genieten van alles wat de Zuid-Hollandse stranden hier bieden en in de herfst een stevige wandeling maken? Wat gaat het worden, misschien allebei? De 74 strandhuizen liggen allemaal aan de Zuid-Hollandse kust en in enkele strandhuizen is maximaal 1 huisdier toegestaan.
Vervelen in de regio rondom Hoek van Holland is geen optie, maar wat dacht je van een dagje Delft en Den Haag?

Beach Villa Hoek van Holland

Anderen lazen ook onze blogs over  strandhuisjestrandZeelandZuid-HollandNoord-Hollandvakantie boekenhuisdieren