Glamping en camping verkiezingen 2017

 12 Januari 2017   Huurtent

Kampeerawards van het jaar 2017 worden op dit moment door diverse organisaties zoals ANWB en Kids vakantieaanbieders uitgedeeld.

Wij van Huurtent.nl zetten deze campings in het zonnetje zodat onze bezoekers ook weten wat de topcampings in diverse categoriën zijn voor het jaar 2017!

Ben je op zoek naar campings niet te ver van huis?
Glampingdorp en camping de Zandstuve in Rheeze werd uitgeroepen door Kids Vakantiegids tot glamping van het jaar 2017.

Het aanbod Lodges en glamping-accommodaties op deze kindvriendelijke ANWB topcamping is erg groot en luxe te noemen. Deze camping zal op veel punten passen bij de wensen van jonge gezinnen in Nederland. Kamperen maar dan wel lekker luxe, in een echte kampeertent maar dan met boxspringbedden en comfortabel ingerichte keuken en dan ook nog met je eigen sanitair en de nieuwste accommodatie De Rheezerlodge DeLuxe voor 6 personen heeft behalve eigen sanitair ook nog eens apart een toilet. De luxe van een hotel is de beste vergelijking, maar dan wel de vrijheid van kamperen.


RheezerLodge deLuxe nieuw in 2017


Verder in de categorie Charmecampings bij de ANWB blijkt camping Domaine des Messires in de Vogezen werkelijk een toppertje voor jonge gezinnen. De vele pluspunten van deze camping hebben ervoor gezorgd dat deze camping erg geliefd is. De ligging direct aan het mooie meer, de kleinschaligheid, het fijne restaurant en de omliggende natuur. Geniet van alle activiteiten die de Vogezen aanbiedt van wandelen tot klauteren. Voor wandelaars en sportieve fietsers (ATB) zijn er diverse mooie tochten uitgezet. Daarbij komt dat je hier ook nog eens kunt logeren in echte glamping accommodaties die verhuurd worden door de Nederlandse organisatie Tendi. Ook de mooie nieuwe bungalowtenten van Countrycamp hebben een mooie plek op camping Domaine des Messires.

Domaine des Messires, charmecamping 2017


Ben je op zoek naar een camping met mooie verhuuraccomodatie kijk dan ook eens naar camping Natterer See. Een verblijf in het Oostenrijkse Tirol op een vijfsterrencamping dat is toch sowieso een feest. Heerlijk tussen de Alpen aan een mooi bergmeertje. Dit is iedere ochtend kiezen, wordt het een mooie wandeling of blijven we op de camping en neem je deel aan alle leuke activiteiten die de Kids Club aanbiedt. Verder is een avondje stappen op de camping in het leuk ingerichte café heel gezellig.

Ben je op zoek naar een echte natuurcamping en wil je terug naar het authentiek kampeergevoel kies dan voor camping Senonches, in het Loire gebied gelegen op slechts 580 kilometer van Utrecht. Dus wil je niet te lang onderweg zijn en toch vakantie vieren in een groene heuvelachtige omgeving? Deze camping geeft je werkelijk het gevoel dat je in een Canadees natuurpark verblijft. Senonches hanteert de Huttopia formule en is o.a. autovrij. Zwemmen in het natuurwater of vissen in de grote waterplas, het kan allemaal op deze groene camping. Verder kun je ook hier logeren in luxe glamping-accommodaties, mooie

Kortom veel leuke campings met allemaal een speciale vermelding. Kijk ook eens in de top-10 campings op www.huurtent.nl er staat vast iets tussen dat bij jouw wensen past!



Anderen lazen ook onze blogs over  2017belevingcampingcamping onder de zonglampingkamperennieuwsTendivakantie boekenvoorbereiding