Glamping in 2018? Dat vraagt om vroegboeken!

 8 Oktober 2017   Typisch Fem

Glamping in 2018? Dat vraagt om vroegboeken!

Glamping is al lang geen nieuw of onbekend begrip meer. Iedereen die niet onder een steen gelegen heeft, weet dat kamperen en een luxe vakantie inmiddels perfect samengaan. En wat ook anders is - vergeleken bij de eighties toen iedereen nog vakantie vierde op luchtbedden en in puptentjes - je kunt niet meer tot juni wachten met boeken en verwachten dat je nog keuze hebt uit tig campings en de mooiste accommodaties. Wil je glampen komende zomer? Let dan even op en kies op tijd!

Glamping 2018 vroegboeken


Keuze? Luxe? Voordeel? Huurtent.nl.

Aangezien de meeste mensen het glamping wel ontdekt hebben, is het zaak vroeg te boeken. En dus lees je dit blog, omdat je weet dat huurtent.nl gespecialiseerd is in glamping en luxe kampeervakanties én je in 2018 niet achter het net wilt vissen. Afgelopen zomervakantie moest je al genoegen nemen met die stacaravan in de uithoek van de camping, terwijl je elke ochtend stinkend jaloers met je verse broodjes langs het veldje met safaritenten liep. Maar goed, laten we beginnen bij het begin. Wat vind je belangrijk? Hoe zit het precies met die vroegboekvoordelen? En bij welke organisatie vind je wat je zoekt?

Vacanceselect: variatie en luxe met 30% vroegboekkorting

Aanbieder Vacanceselect is er voor letterlijk iedereen die graag met de auto op vakantie gaat en het liefst verblijft op een camping of vakantiepark. Van standaard stacaravan en bungalowtent tot en met cocosuites, lodgetenten, airlodges en lodgesuites met sanitair, aan soorten accommodaties geen gebrek.

Ga je voor Vacanceselect, dan kies je voor een organisatie met jarenlange ervaring in kamperen en een ruime keuze op populaire campings. Vacanceselect heeft luxe kamperen vertaald naar super-de-luxe kamperen, wat betekent dat jij achterover kunt leunen en je werk en dagelijkse sores even kunt laten voor wat ze zijn. Bovendien krijg je tot 30% vroegboekkorting bij boekingen voor de meivakantie en zomervakantie 2018. Deze voordelen zijn geldig t/m 31 oktober en je kunt je boeking kosteloos veranderen tot 1 maart 2018. Wat houdt je nog tegen?

Al Fresco: familievakanties tegen 25% korting

Ken je Al Fresco nog niet? Kijk dan eens op hun Al Fresco, vanaf dit seizoen ook in het Nederlands. Of bij hun verschillende soorten mobilhomes of de 70 campings in Europa waar je hun stacaravans vindt.

Alle campings zijn geselecteerd met het oog op de beste zwembaden, glijbanen, faciliteiten, animatie en restaurants. Speciaal voor gezinnen met kinderen, glijfanaten en actiezoekers. Boek je een vakantie voor de maand april, mei, juni of september 2018? Dan krijg je tot 25% vroegboekkorting. Gaat het om het hoogseizoen, dan is dit tot 20%. Da’s toch wel de moeite waard als je ’t mij vraagt. En dan heb ik de mening van die waterratten thuis nog niet meegenomen.

Canvas: kind- en klantvriendelijkheid op de mooiste plekjes

Canvas Holidays heeft accommodaties op meer dan 200 campings op de mooiste plekjes in Europa. De campings zijn altijd ingesteld op kinderen en bij Canvas hebben ze zelfs chalets voor 10 personen. Handig voor grote en samengestelde gezinnen dus, ook daar kan ik over meepraten … Boek je voor 1 november 2017 een vakantie in juli of augustus of het voor- of naseizoen? Dan krijg je tot 30% vroegboekkorting. Je kunt je boeking gratis wijzigen tot eind december en je hoeft maar weinig aan te betalen, zodat je geld overhoudt voor kerstcadeautjes. Ga je vaker weg met Canvas Holidays? Ze kennen ook een extra vaste-klanten-korting. Kijk, daar hou ik van.

Go4Camp/Roan: gezinsvakantie met aandacht

Go4Camp en Roan zitten vooral in Italië, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk. De organisaties zijn persoonlijk en kleinschalig, waar jij als kampeerder die niet zo’n fan is van massa van profiteert. Wordt het een stacaravan met airco en houten veranda? Of ga je voor extra luxe in de vorm van een loungeset, zweefparasol en 3 slaapkamers? Go4Camp en Roan hebben veel aanbiedingen voor de meivakantie, je krijgt tot wel 70% korting! Bij Roan krijg je bovendien 50 euro vroegboekkorting en kun je je zomervakantie gratis wijzigen tot 1 februari 2018. En om je over de streep te trekken: wat dacht je van gratis kinderfietsjes op de camping? Kindvriendelijkheid van de bovenste plank wat mij betreft.