Kamperen als stel? Dat wil ik ook wel!

 11 Mei 2015   Femke

Vorige week schreef ik over campings met pierebadjes, terrashekjes en speeltuinen. En over het genoegen dat er organisaties bestaan die jouw hele op-vakantie-met-kleine-kinderen-checklist al voor je hebben afgevinkt. Dit keer ben ik in de wereld van de campings voor stellen gedoken. Want waar moet je zijn als je allesbehalve zit te wachten op gillende kinderen op de glijbaan en rondrennende kleuters in het restaurant?

Kamperen als stel

Rust, natuur & cultuur

Misschien heb je geen kinderen en wil je ook op vakantie vooral rust om je heen. Misschien ben je blij dat je bloedjes een paar weken met je ex op vakantie gaan en zoeken jij en je partner vooral cultuur en natuur, nu jullie een keertje samen weg kunnen. Het kan ook zijn dat je kinderen al lang en breed het huis uit zijn of dat ze zelf met hun vrienden en vriendinnen gaan feesten in Salou of Renesse… Hoe dan ook: jullie kunnen eens lekker samen weg! En of je nu stilte zoekt of juist dichtbij een stad wilt overnachten voor de nodige historie en cultuur. Of je nu gaat voor een strandvakantie of vooral gaat wandelen of fietsen. Op een camping is het ideaal overnachten. Als je tenminste naar de juiste camping gaat…

Campings voor stellen van Canvas Holidays

Canvas Holidays heeft campings geselecteerd die bijzonder geschikt zijn voor stellen. Zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie weekendje of weekje weg, zowel binnen als buiten het hoogseizoen. Canvas heeft al gedacht aan combinaties met hobby’s als golfen, vissen, watersport en wijnproeven, dus dat hoef je zelf niet meer te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een camping met een spa? Of van een caravan vlakbij de golfbaan of de wijngaarden? Hier vind je een selectie van campings die aan jullie heerlijke-samen-op-vakante-checklist voldoen!

Stedentrips

Deze vorm van vakantie licht ik er even uit, omdat ik persoonlijk de link tussen kamperen en een stedentrip niet direct gelegd had. Terwijl ik heus wel weet hoe duur de hotels in Rome, Parijs en Barcelona zijn… Waarom heb ik dan nooit eerder bedacht dat overnachten op een camping in de buurt van een wereldstad veel meer dan een goede optie is als ik een weekendje wegga? Buiten betaalbaar, is een camping natuurlijk rustiger en gezelliger. Na een dag sightseeing, shoppen en cultuur snuiven, vind je op de camping volop vrijheid en natuur. Mooie en goed gelegen campings zijn bijvoorbeeld Camping Fabulous in Rome en Camping Marina di Venezia in Venetië. Zo wissel je de drukte en uitlaatgassen van overdag perfect af met stilte en gezonde buitenlucht!

N.B. Ook als je nog niet zeker bent van elkaar en je prille relatie wel een testje kan gebruiken, is kamperen jullie manier van reizen. Echt?! Echt.

Lees hier: was jouw eerste vakantie de ultieme relatietest?







Anderen lazen ook onze blogs over  kamperencampingalgemeenstedentipsvakantievakantie boeken