La Sirène, een tropisch paradijs in Zuid-Frankrijk zon, zee en strand

 11 Januari 2017   Virginie

Een topcamping kiezen in Zuid-Frankrijk wordt een hele opgave! Maar gelukkig niet wanneer je naar een camping in het overzicht van de Languedoc-Roussillon op huurtent.nl zoekt! In deze Zuid Franse regio vind je namelijk veel mooie en ook nog eens zonnige campings. Camping La Sirène is een van de toppers en ligt niet ver van het gezellige plaatsje Argelès sur Mer en telt meer dan 300 dagen zon! Deze 5 sterrencamping ligt op korte afstand van de mooie brede zandstranden (ongeveer 2300 meter).


Subtropische zwembadcomplex La Sirène


Ook de Tropische uitstraling van deze Franse camping maakt het verblijf een feest. De kinderen zullen iedere ochtend moeten kiezen. Wordt het het brede zandstrand of het tropisch aangelegd zwembadcomplex met de vele waterglijbanen. Rondom het mooie zwembadcomplex is een grote ligweide aangelegd zodat het ook voor de ouders relaxen is.

Je kunt op La Sirène kiezen uit een diverse accommodaties. Ga je voor glamping op La Sirène dan kies je voor Safaritent Deluxe van Canvas Holidays. Kies je voor een luxe glampingstacaravan dan heeft Eurocamp een mooi aanbod Avant's en Aspect's op camping La Sirène. Verder heb je keuze uit diverse luxe ingerichte stacaravans van diverse Nederlandse organisaties zoals Roan. Kortom aan je vakantiehuis zal het niet liggen.

5 Sterrencamping La Sirène


De camping heeft erg veel te bieden, behalve een goed restaurant en een enthousiast animatieteam ook Franse gastvrijheid. En heb je dan toch zin om de camping een dagje achter je te laten breng dan zeker een bezoek aan het mooie havenstadje Collioure, aan de voet van de Pyreneeën, niet ver van de Spaanse grens. Bewonder het zomerpaleis en geniet van een heerlijke vismaaltijd aan de haven.



Anderen lazen ook onze blogs over  camping onder de zonZuid-FrankrijkLanguedoc-Roussillonaccommodatiecampingcamping