Met baby of peuter kamperen in een luxe stacaravan?

 18 Januari 2017   Huurtent

Vier jij je vakantie ook het liefst op een camping? Denk jij dat dat niet meer kan na de komst van dat kleine meisje of jongetje?

Wij kunnen alle jonge gezinnen met babies en/of peuters geruststellen. Het kan zeker! Wat is er nu fijner dan altijd buiten zijn. Het vergt misschien iets meer denkwerk en organisatietalent. Maar je hoeft zeker niet in de stress te schieten als het om een kindvriendelijke accommodatie gaat. Er zijn gelukkig diverse organisaties die bungalowtenten en stacaravans aanbieden die speciaal ingericht zijn voor een vakantie met jonge kinderen.

Wat een vakantie met hele jonge kinderen ook extra aantrekkelijk maakt, is de mogelijkheid om in een goedkopere periode, buiten de schoolvakanties, te boeken. Dit kan met kortingen tot wel 45%.


Mobilehome GustoBaby


Kindvriendelijke accommodaties in Italië

Ga je met een baby richting Italië en gaat je voorkeur naar een Italiaanse camping met goede voorzieningen? Dan is de Mobilehome GustoBaby met airco, van Gustocamp, echt een topper op het gebied van kindvriendelijke vakantiewoningen.

 • Om te beginnen is het een ruime stacaravan en beschikt over speciale voorzieningen. De babykamer ligt naast de ouderslaapkamer en is slechts gescheiden door een schuifwand. Verder is de babykamer zo ingericht dat alles bij de hand is, commode, aankleedkussen en stromend water.


 • Inrichting GustoBaby Stacaravan


 • Verder zul je versteld staan van de inrichting, er is aan alles gedacht van babyfoon tot nachtlampje, kinderbadje, kinderstoel en buggy. Stel je voor dat je dit allemaal mee op reis zou moeten nemen?


 • Veiligheid voor alles. Er zijn veilige stopcontacten, speciale vergrendeling op kastdeurtjes en een hekje voor de deur.


 • Verder kun je in de goed ingerichte keuken zelf een heerlijke maaltijd bereiden en op het grote terras buiten is plaats voor iedereen en speciaal voor jouw kleintje is er een kinderhoekje vrijgehouden met zachte ondergrond.


 • In Italië kan het natuurlijk erg warm worden maar dat hoeft ook geen probleem te zijn want in de GustoBaby stacaravan is standaard een airco aanwezig.
  Al met al wordt de eerste vakantie met baby op een camping in Italië zeker een succes wanneer je kiest voor een baby vriendelijke stacaravan van Gustocamp.

  Gustocamp biedt deze baby vriendelijke mobilehome aan op 6 campings in Italië.

  Camping Pra Delle Torri, kindvriendelijk zwembad


  Camping Marina di Venezia, Punta Sabbioni aan de Adriatische Kust
  Camping Pra Delle Torri bij Caorle aan de Adriatische kust
  Camping Spiaggia e Mare, Porto Garibaldi aan de Adriatische kust
  Camping Tahiti, Lido Delle Nazioni aan de Adriatische kust
  Camping Union Lido, Cavallino aan de Adriatische kust
  Camping Bella Italia, Peschiera del Garda aan het Gardameer
  Anderen lazen ook onze blogs over  accommodatiebabyGustoBabystacaravanItaliëkamperenbelevingtentvakantietipsvoorjaarnajaar