Nieuwe en vernieuwde zwembaden in 2018!

 21 December 2017   Huurtent

Dit jaar is de kans op veel waterpret voor de kinderen nog groter! Voor het komende seizoen 2018 hebben een groot aantal campings hun zwembaden veranderd in aquaparks, hun bestaande zwemparadijs uitgebreid of het tropisch lagunebad vernieuwd. Hierbij volgt een lijstje van de meest opvallende:

Sant’Angelo Village – Adriatische kust


zwemparadijs Sant Angelo


Sant'Angelo Village in Cavallino had al een fantastisch zwemparadijs, met een enorm zwembad, kinderbad een reuzeglijbaan en twee kinderglijbanen, maar vanaf deze zomer is er ook een schitterend zwembad bijgekomen in de vorm van een vlinder!

Village de la Guyonnière - Vendée


Werk aan het nieuwe zwembad van La Guyonnière

Ruim zwembad, wildwaterbaan, glijbaan, overdekt zwembad, La Guyonnière had het allemaal al. Toch wordt alles vernieuwd voor het komende seizoen. Er wordt nu nog hard gewerkt om het in orde te maken, maar deze zomer nog meer waterplezier! Het zwembad zou klaar zijn vóór de opening van de camping eind mei 2018.

De la Plage - Languedoc


Nieuw zwembad De La Plage 2018

In het voorjaar van 2018 opent camping De La Plage (aan het strand, in het zuiden van de Languedoc) een volledig nieuw zwembadcomplex. Hierboven een 'artists impression' van het geheel.

De Twee Bruggen - Achterhoek


Ook in Nederland is er hard gewerkt! 5-sterren vakantiepark de Twee Bruggen opent in het voorjaar 2018 een compleet vernieuwd zwempark met wellness- en sportvoorzieningen. Je vindt hier een 25-meterbad, waterglijbanen binnen en buiten, een verwarmd overdekt zwembad, peuterbadje, zonneweide, fitness en tennisbaan. Een bubbelbad en privésauna maken de wellness compleet. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een hapje en een drankje.

Vernieuwd zwempark de Twee Bruggen
Etruria - Toscane


Camping International Etruria ligt in het mooie Toscane aan zee in de schaduw van de pijnbomen. In de zomer van 2018 is het nieuwe zwembad hier klaar voor gebruik!

Nieuw zwembad Etruria zomer 2018


Camping Sportcamp Woferlgut


In juli 2018 zal een nieuw groot zwembadcomplex worden geopend op camping Woferlgut in Oostenrijk. Toegang tot dit zwembadcomplex is vanaf 1 juli 2018 tegen betaling. Hoe hoog de kosten worden is op dit moment nog niet bekend.

Het nieuwe zwembadcomplex krijgt zowel een verwarmd binnenbad als een buitenbad met een waterglijbaan (geschikt voor kinderen ouder dan 5 jaar), een hydromassagebad, een peuterbad (30cm diep) met diverse kleine glijbanen en waterspelen. Daarnaast komt er een olympisch bad met 2 banen en een 18+ gebied alleen voor volwassenen. De ligbedden en het zonneterras bieden de perfecte plek om te ontspannen bij het zwembad.

Nieuw zwembadcomplex op Sportcamp Woferlgut in Oostenrijk juli 2018Camping Le Village Western


Village Western in de Gascogne is een nieuwe kleine camping in het aanbod van Eurocamp. In 2018 heeft het park een volledig nieuw zwempark, met binnen- en buitenzwembaden voor het hele gezin. Bekijk hieronder alvast de 'artist's impression'.

Nieuw zwembadcomplex op Village Western in Nouvelle-Aquitaine
Camping l'AtlantiqueViersterren Camping l'Atlantique in Bretagne is een kindvriendelijke camping. In 2018 vind je op deze camping in Fouesnant een spiksplinternieuw waterpark. Een prachtig aangelegd buitenbad met lazy river om lekker te ontspannen en te spelen. Verder een mooi overdekt zwembad met peuterbad, leuke glijbanen en waterspeel attributen. Verder is de nieuwe waterspeeltuin een groot feest. En ben je op zoek naar wat spanning, dan kun je je hart ophalen bij de 3 spannende nieuwe glijbanen van 100 meter lang.

Nieuw waterpark op lCamping Vranjica Belvedere in DalmatiëCamping Vranjica Belvedere ligt aan de prachtige Dalmatische kust bij het toeristische plaatsje Trogir (5 km.), 30 km ten noordwesten van Split. De 10 ha grote terrasvormig aangelegde camping in Kroatië, biedt een schitterend uitzicht op de eilanden aan de kust. Ook vind je op camping Vranjica Belvedere een geheel vernieuwd zwembad.

Nieuw zwembad op camping Belvedere in DalmatiëCamping Norcenni Girasole in Figline Valdarno, ToscaneOp het hoogste puntje van camping Norcenni Girasole in Figline Valdarno komt in april 2018 een nieuw sportbad en voor de jongste bezoekers twee nieuwe lagune baden met zachte ondergrond. Verder vind je hier een groot aantal ligbedden en een nieuwe Wellness gebied.

Nieuwe Zwembaden Norcenni Girasole

Anderen lazen ook onze blogs over  2018zwembadaquaparklagunebadnieuwsnieuwzwemparadijszwempark