Puzzelen met je vakantie

 10 April 2020   Robert Gras

Inmiddels zijn we aan het wennen aan de nieuwe werkelijkheid. De komende tijd zal iedereen nog thuis werken, kroegen zijn nog dicht en we moeten de kinderen zelf thuis les geven. Een van de laatste dingen waar je nu misschien aan denkt, maar misschien wel nodig hebt, is vakantie.
Ook de vakanties op korte termijn zijn van de baan af. Rutte heeft al aangegeven dat het advies er is om met de meivakantie thuis te blijven. Ik hoop van harte dat de meeste bezoekers van onze website dat ook zullen doen. Alleen op die manier is er namelijk nog enige hoop voor de zomervakantie.

Maar hoe kunnen we nou toch een beetje die vakantie beleven de komende periode? Mijn vriendin en ik doen dit door regelmatig even een van onze vakantie fotoboeken erbij te pakken. Of te werken aan één van de nieuwe fotoboeken van de vakanties de laatste 3 jaar (waar we natúúrlijk tot nu nog niet aan toegekomen zijn…).

De laatste twee weken zijn wij aan een nieuwe uitdaging begonnen. Doordat wij bij huurtent.nl de vakantie toch een beetje in huis wilde brengen, hebben wij voor ons team een cadeau geregeld. Op basis van eigen vakantiefoto’s zijn er puzzels thuisbezorgd bij ons team. 1000 kleine stukjes van je eigen vakantie kiekje. Hoe leuk is dat!

Fotopuzzel van de vakantie van Ruud en Virginie


Op de groepswhatsapp werd gedurende het leggen van de puzzels regelmatig de progressie gedeeld. (En er werd hier en daar gescholden op de moeilijkheidsgraad van de foto’s 😅) Zo zag je bij iedereen de vakantie toch iets dichterbij komen.

Zelf ook een puzzel bestellen met je eigen vakantiefoto’s? Wij hebben die van ons besteld bij Fotogeschenk.nl. Hou rekening met de moeilijkheidsgraad van je eigen foto’s, veel dezelfde kleuren maakt het een stuk lastiger!

Inmiddels zijn de puzzels klaar, en deze zien er erg mooi uit! Herkennen jullie de locaties? (hint: De stacaravan is een Next XL, en de haven ligt in een plaatsje in Ligurië)

Fotopuzzel vakantie Robert


Misschien kunnen we op deze manier vooruit tot de zomervakantie, en positief vooruit kijken naar toekomstige vakanties.

Maar voor nu; Stay Home, Travel Later

#stayhometravellater
Anderen lazen ook onze blogs over  2020voorpretthuisonderwijs