Rent a tent

 19 Februari 2019   Virginie

Ben je van plan om op vakantie naar Frankrijk te gaan? En is dit je eerste vakantie op een camping? Kies je voor een kampeervakantie omdat kindvriendelijk bovenaan je lijst staat?

Een tent huren of een tent kopen voor een kampeervakantie in Frankrijk?

Dan is de aanschaf van een eigen tent wellicht te kostbaar. Daarom is een tent huren een fijne oplossing of tussenoplossing. Boek zo’n ingerichte tent op tijd want de campings waar bungalowtenten verhuurd worden zijn veelal gewild bij Nederlandse toeristen. Zeker wanneer het een rent a tent wordt in het zonnige Frankrijk.

Basic of Glampen?

En ben je op zoek naar basic of juist luxe (Glamping) dan kun je tegenwoordig ook nog eens kiezen uit comfortabel ingerichte bungalowtenten, stijlvol ingerichte safaritenten en luxe lodgetenten met eigen sanitair. Glamping is voor stijlvol kamperen in een rent een tent.

Voordelig een tent huren op een camping in Frankrijk

Het huren van een tent tov kopen heeft vele voordelen. Ten eerste is het huren van een tent in het hoogseizoen veel voordeliger dan b.v. een stacaravan. Zeker wanneer je in een zonnig klimaat zit en toch vooral buiten leeft is een huurtent een prima keuze. Verder hoef je geen extra vervoermateriaal zoals een aanhangwagentje te kopen om een en ander te vervoeren. De bungalowtenten zijn comfortabel ingericht en hebben alles in huis voor een fijne kampeervakantie. Je kunt er comfortabel, meestal op echte bedden, slapen en er is een keukenblok zodat je ook je eigen maaltijden kunt bereiden. Verder staat er buiten vaak een comfortabel tuinstel. Dus vakantie in een rent a tent = alleen je koffer pakken en eventueel beddengoed en je bent klaar.

Kortom een huurtent als alternatief voor een kooptent kunnen wij zeker aanraden.
Anderen lazen ook onze blogs over  huurtententipsCountryCampRent-a-TenttentvakantiehoogseizoenTendiGreencampluxetent