Roompot start 2019 vernieuwd en duurzaam

 4 Januari 2019   Huurtent

Strand bij Roompot Beach Resort, Kamperland


Roompot heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in restyling van vele vakantiewoningen op diverse vakantieparken die je hier kunt boeken.

Wij willen dan ook voor onze bezoekers die parken hier uitlichten:

Vakantiepark Roompot Beach Resort bij Kamperland, Zeeland.

Direct aan de Oosterschelde ligt dit vakantiepark met subtropisch zwemparadijs. Kindvriendelijk is dit park zeker maar ook een top park voor watersporters. De Beach Houses aan het strand zijn sowieso al een feest om te verblijven maar nu zijn er ook diverse chalets nieuw en modern ingericht en heel aantrekkelijk om te boeken.

Ben je op zoek naar iets kleinschaliger maar wel met alle voorzieningen. Boek dan het nieuwe park dat op korte afstand van Roompot Beach Resort ligt, Roompot Water Village. Helemaal nieuw en duurzaam aangelegd. Dit parkje is autovrij, ligt aan het water en je maakt gebruik van de jachthaven en alle andere voorzieningen op Roompot Beach Resort.

Nieuw vakantiepark Roompot Water Village, duurzaam aangelegd en autovrij


Vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland

Een vakantie met kinderen en Koos in Zeeland? De ligging aan het Grevelingenmeer maakt van dit park een ideaal park voor watersporters. Wat dacht je van surfen, vissen, duiken maar ook lekker zwemmen. Ook voor de jongste bezoekers is een verblijf hier door de leuke midgetgolfbaan en het gezellige animatieteam een aanrader. Verder vind je hier diverse mooie restylede vakantiehuizen, veelal vrijstaande villa’s die sfeervol zijn ingericht.

Vakantiehuizen op Aquadelta met vernieuwd interieur


Vakantiepark de Soeten Haert in Renesse, Zeeland

Nog een vakantie met Koos in Zeeland. En niet onbelangrijk je loopt zo het strand op en dat allemaal vanuit jouw restylede vakantiewoning. Verschillende vakantiehuizen op dit Zeeuwse park hebben een nieuw jasje gekregen en zien er comfortabeler en moderner uit. Wil je graag naar een subtropisch zwembad? Op het Roompot Beach resort welke ongeveer 25 km. van de Soeten Haert ligt kun je gratis gebruik maken van het zwembad of wordt het het overdekte zwembad van Zeeland Village, op 4,5 km. van dit park.

De huisjes op vakantiepark De Soeten Haert in Renesse zijn veelal restyled


Vakantiepark Weerterbergen bij Weert, Limburg

Dit park heeft veelal nette basic huisjes maar sinds 2018 vind je hier ook mooie gemoderniseerde vakantiehuisjes zelfs met infraroodsauna en open haard. Diverse huisjes hebben een eigen steiger en roeiboot. En dat allemaal in een groene omgeving met veel water. Je kunt hier volop actief bezig zijn van vissen, zwemmen, klimmen, spelen in het subtropisch zwembad, fietsen tot wandelen. En daarna lekker genieten van een fijne maaltijd in het restaurant.

Vakantiepark de Katjeskelder bij Oosterhout, Brabant

Rust, ruimte en vele goede voorzieningen maken van dit vakantiepark een geliefde plek voor alle leeftijden. De kinderen zijn al snel met vriendjes te vinden in het zwembad of bij de speeltuin. En het restaurant zorgt ervoor dat al haar gasten Bourgondisch worden verwend. Kortom een verblijf in de gemoderniseerde vakantiewoningen is een groot Brabants feest.

Vernieuwd interieur van vakantiehuis op vakantiepark de Katjeskelder


Vakantiepark Bospark ’t Wolfsven bij Mierlo, Brabant

Nog zo’n Brabants topverblijf. Midden in de natuur gelegen met veelal vrijstaande en gemoderniseerde vakantiehuizen. Behalve een overdekte zwembad vind je op dit park ook een natuurbad (het Wolfsven) met strand. Verder kun je hier volop sportief bezig zijn er is een leuk sport- en animatieprogramma. Brabant heeft een groot fiets- en wandelnetwerk.

Vakantiepark Kustpark Texel bij de Koog op het waddeneiland Texel

De ligging, lekker dicht bij de stranden, de ruime opzet en het zwemparadijs Calluna zorgen ervoor dat vervelen op dit prachtige eiland absoluut geen optie is. Verder kun je op dit park ook verblijven in leuke chalets met een vernieuwd interieur. Dus de keuze is niet moeilijk wanneer je een verblijf zoekt op Texel.

Chalet op Kustpark Texel met vernieuwd interieur


Vakantiepark Ferienresort Cochem in Moselhöhe Ediger, Duitsland

Het Moezelgebied in Duitsland is erg populair bij Nederlandse toeristen en dat is niet voor niets. Deze regio ligt niet ver van Nederland maar het voelt zo anders. De vakwerkhuizen, zo typisch voor dit gebied en voor een groot deel vernieuwd ingericht, vind je op dit park terug. De omliggende wijngaarden maken van dit park een fijne plek om te verblijven. En dan ook nog eens op korte afstand van de plaats Cochem. Voor kinderen is er uiteraard de Koos Kids Club. Verder kunnen golfers hier hun hart ophalen op de 9- of 18-holes baan.

Nieuw ingerichte vakantiehuizen Feriensersort Cochem

Anderen lazen ook onze blogs over  Roompot2019accommodatienieuwnieuwsduurzaamKoos