Single papa’s en mama’s: dit wil je niet missen

 15 November 2018   Typisch Fem

Kamperen is een groot feest


Wat hebben Ilse Warringa, beter bekend als juf Ank uit de Luizenmoeder, Gooische vrouw Tjitske Reidinga en Penoza-acteur Peter Blok met elkaar gemeen? Ze staan komend voorjaar samen op de planken in de komische voorstelling Single Camping!
Ik las iets over een fanatieke therapeute als campingeigenaar en een genderneutrale animatieclown en krijg direct visioenen over hilarische opvoedperikelen en absurde sjansscènes bij het pierenbadje. Persoonlijk heb ik ook altijd al willen weten hoe je flirt met een wc-rol onder je arm, dus ik ga zeker weten kijken. Wie weet neem ik mijn gelukkig getrouwde vriendin gezellig mee, ziet ze meteen wat ze mist ;-)

De kampeerkomedie voor alleenstaande ouders

Net gescheiden en je vakantiegeld erdoorheen gejaagd aan advocaten en het inrichten van een nieuw huis? Drie weken zomervakantie alleen met je kinderen voor de boeg? Dan kun je maar één ding doen: gaan kamperen. Op een camping voor singles met kinderen wel te verstaan. Dezelfde gedachte hebben de komedieacteurs in dit zoetzure theaterstuk. Naast Ilse, Tjitske en Peter doen ook Elise Schaap en Rop Verheijen mee als kersverse singles. Dat belooft de nodige lachen-gieren-brullen-momentjes schat ik zo in.

Leuk kerstcadeau voor die gescheiden vriendin

De komedie draait van maart tot juli 2019 in de Nederlandse theaters en in februari kun je al genieten van de try-outs. Meer info over o.a. de kaartverkoop vind je op Bos Theaterproducties . Ook een leuke Sint- of Kersttip trouwens! Zo bezorg je je single vriendin, zus of dochter een avondje schateren, wat ze wel kan gebruiken. En beter nog: ze krijgt gegarandeerd zin om zelf op single-oudervakantie te gaan!

Zelf ook op eenoudervakantie?

Kies dan voor een organisatie die gespecialiseerd is in kampeervakanties voor eenoudergezinnen, zoals Cirkel Vakanties of Estivant . De voordelen ten opzichte van een ‘gewone’ camping? Je staat gezellig met z’n allen op een veldje, wat aanspraak, sociale controle, gezamenlijke activiteiten, speelkameraadjes én potentiële lovers betekent. In ons eerder geschreven blog ‘Fijne eenoudervakantie in Europa’ ontdek je nog meer voordelen van kamperen als alleenstaande ouder. Ook vind je hier geschikte eenoudercampings in Nederland, Frankrijk, Italië en België.


Eenoudervakantie met Estivant


Alvast heel veel plezier, zowel in het theater als op de camping! En wil je meer tips over fijne campings voor single ouders met kinderen? Je weet ons te vinden.

Anderen lazen ook onze blogs over  eenoudervakantiesSingle Campingkamperenkinderenbelevingnieuwnieuwssamengesteld gezinvakantie boeken