Vakantie op een vakantiepark heeft zijn voordelen. (bezoek Roompot Water Village)

 28 Juli 2020   Virginie

Na weken thuis gewerkt te hebben zijn wij half juni lekker een weekje gaan uitwaaien aan de Nederlandse kust. Beetje onwennig, na weken geen extra contacten en corona-nieuws, konden wij contactloos ons Zeeuwse vakantiehuisje op Roompot Water Village betreden. Wij hadden per mail een code gekregen zodat wij niet naar een receptie hoefden om in te checken. Nadat wij onze auto uitgeladen hadden konden wij onze auto op de centrale parkeerplaats zetten, wel zo veilig met al die jonge gezinnen op dit park.

Roompot Water Village


Wij waren direct enthousiast toen wij in ons huisje kwamen. Onze bedden waren opgemaakt het rook lekker fris en het huisje zag er sowieso nagelnieuw uit. Lekker compact ingericht met een uitzicht over water. Een ruime badkamer en twee slaapkamers. De schuifdeur naar ons terras was wel een dingetje, hoe maak je deze in hemelsnaam open, gelukkig wisten onze buren ons dit feilloos uit te leggen. Een handigheidje en de sfeer was meteen gezet. De koffers uitgepakt en vanaf dat moment was het genieten van het ondergaande zonnetje en de fijne relaxte sfeer op dit luxe parkje.

Zonsondergang Oosterschelde


Dat dit een duurzaam aangelegd park is valt buiten direct op, want van een afstand zie je de zonnepanelen op de platte daken liggen. Verder kook je in je huisje op een inductieplaat omdat alles hier gasloos is aangelegd. Alles duurzaam en gasvrij op dit park. Dus hebben wij ook maar onze vakantiedagen gevuld met fiets- en wandeltochten en geen auto aangeraakt.

Zonnepanelen op de platte daken van de vakantiehuisjes op Water Village


Ben je hier met jonge kinderen op vakantie dan kun gebruik maken van alle voorzieningen op het naastgelegen Roompot Beach Resort. Knutselen in de Koos Kids Club of lekker naar het zwembad. En de ligging aan het strand nodigt al snel uit tot een dagje strand. Ook het ruime Banjaardstrand ligt op korte afstand van dit vakantiepark, dus keuze genoeg.

Genoeg ruimte aan het strand


Wij hebben op de fiets Veere, Middelburg, Vlissingen en diverse stranden en paviljoens aangedaan en na 4 dagen volop genieten keken wij terug op een heerlijk verblijf. De voordelen waren toch wel dat we niet naar een receptie hoefden om in- en uit te checken. Dat onze bedden opgemaakt waren. Dat het huisje erg schoon was en de ruimte rondom het huisje, dus privacy. Verder heb je in een vakantiehuisje je eigen sanitair en dat is in deze Coronatijd wel zo fijn.


Rondje Middelburg, brugjes en water en meer

Anderen lazen ook onze blogs over  vakantiewoningvakantieparkenvakantie boekenCoronaEigen LandNederlandZeelandRoompot