Vakantiebeurs was vooral een glampingbeurs

 6 Februari 2019   Virginie

Glampinglodges.com


Wij waren deze maand weer op de vakantiebeurs en niet geheel tot onze verbazing was het glampingsegment toonaangevend. De diverse fabrikanten van de meest luxe lodgetenten waren aanwezig met hun nieuwste aanwinsten. Een hoog glampinglodges gehalte op de hele beurs.

De Twinlodges van Vacanceselect

Verder had Vacanceselect, zoals wij al jaren gewend zijn, weer een nieuwe glampingaccommodatie die opviel. De Twinlodge, een mini-glampingtent voor de kinderen en een luxe lodgetent voor de ouders.

Twinlodge Vacanceselect


Villatent met hun smaakvolle Villa-Safaritent

De Nederlandse organisatie Villatent was ook uitgebreid aanwezig. De leuke steigerhouten inrichting en de ruimte van de Villatent maakt dit een fijne vakantie-accommodatie voor gezinnen. De plaatsen waar deze luxe tenten staan in Europa zijn zorgvuldig uitgekozen en op campings waar gezinnen zich helemaal thuis voelen.

Glamping met Villatent


Stijlvol kamperen met Lodge Holidays

Lodgeholidays stond ook met hun luxe safaritent te pronken, en met recht. Deze tenten hebben alles voor een stijlvolle glampingvakantie. De luxetenten staan vaak op kleinere campings met veelal zeer goede voorzieningen. Geen grootschalige campings met veel drukte, maar gezellige campings of agriturismo's met voldoende activiteiten in een schitterende omgeving waar je gegarandeerd zult genieten.

Lodge Holidays


Dan was er ook nog DivaCamp die zijn mooie glampingtenten in Italië op camping Vallicella heeft staan. Een kleine organisatie met een gevoel voor gastvrijheid en stijl.

Een glampingcamping boven op de GulperBerg

En voor liefhebbers van een Nederlandse Glampingvakantie kunnen wij alleen maar zeggen kijk eens bij camping Panorama Gulperberg in Limburg. Zij pakten het groots aan met een fantastische mooie luxe Safaritent die werkelijk boekdelen sprak. Hier wil je gewoon een keer in logeren.

Glamping op de Gulperberg


Anderen lazen ook onze blogs over  vakantiebeursglampingGlamLodgesafaritentnieuws2019