Vroegboeken. Iets voor jou?

 26 September 2018   Typisch Fem

Vroegboeken 2019, boek nu jouw luxe campingvakantie met korting

Je kent ze wel. Die mensen die in augustus hun zomervakantie voor volgend jaar alweer vast hebben liggen tot drie decimalen achter de komma. Ook van de andere soort, die mensen die het 180 graden anders aanpakken en tot het allerlaatste moment wachten om vervolgens de meest voordelige last minutes te scoren, heb je er waarschijnlijk wel rondlopen in je vriendenkring. Of je herkent jezelf in een van beide categorieën, die kans is ook aanwezig natuurlijk.

Voordat je hoopt dat wij je gaan vertellen welke manier van boeken het best of slimst is; dat doen we niet. Zowel last minute boeken als vroegboeken kan veel voordeel opleveren. Wat we je wél gaan vertellen, is welke manier van boeken het best bij jou past. Val jij in de categorie ‘geschikt voor vroegboeken’, of zie jij het wel tegen de tijd dat de zon gaat schijnen?

Vroegboeken. Voor wie wél?

-Grote gezinnen en grote gezelschappen
Ga je met vrienden op vakantie? Of gezellig met het hele gezin? Huisjes of glamping accommodaties voor 8, 10 of 12 personen liggen al niet voor het oprapen, laat staan dat ze in juni nog vrij zijn voor de maand erna. Wil je dat je kinderen in aparte slaapkamers slapen? Of zeker zijn van twee kampeerplaatsen naast elkaar? Ook dan is vroegboeken iets voor jou.

-Mensen met specifieke wensen
Je wilt het liefst naar dat ene dorpje in Italië. Eigenlijk zat je te denken aan die ene camping op de heuvel met die drie glijbanen. En dan die safaritent op de hoek van de speeltuin en het zwembad graag. Hoe preciezer je wensen, hoe vroeger je moet boeken. Simpeler kunnen we het niet zeggen.

-Werknemers en ouders die vastzitten aan schoolvakanties of de bouwvakperiode
Werk of kinderen zorgen er niet zelden voor dat je gebonden bent. Misschien niet aan een bepaalde plaats of soort vakantie, maar in elk geval wel aan een periode. Vroegboeken is uitgevonden om ervoor te zorgen dat jij straks niet achter het net vist en de hele schoolvakantie thuis zit met drie kinderen …

-Mensen met een kleinere portemonnee
Of met een grote portemonnee, maar de behoefte aan meerdere vakanties per jaar of zakgeld om leuke dingen te doen. Iedere reisorganisatie vindt het fijn als hun reizen en accommodaties geboekt worden. Hoe vroeger in het jaar, hoe beter. En dus belonen ze vroege vogels met korting.

-Rust- en zekerheidszoekers
Al die stress is niks voor jou. Is er nog iets beschikbaar? Kunnen we wel terecht op die fijne camping of moeten we misschien op de bonnefooi vertrekken? Hoe vroeger je boekt, hoe meer keuze en zekerheid en hoe minder zorgen. Voortaan ben jij het die op feestjes roept ‘De zomervakantie? Joh, wij hebben alles al láng geregeld. Ook nog een wijntje?’

-Voorpretliefhebbers
Eerder boeken betekent … langer genieten van de vakantievoorpret. En meer tijd om uitjes voor te bereiden en je te verdiepen in de omgeving. Alles voor die fijne vakantie.

Vroegboeken. Voor wie niet?

Er is een categorie mensen voor wie vroegboeken niet per se het beste idee is. Ben jij flexibel qua karakter? Flexibel qua budget? Flexibel qua reisperiode, reisbestemming, reisgezelschap én soort accommodatie? Dan kan het lonen om te wachten met boeken. Onze tip aan ieder ander: boek op tijd. Het kan maar geregeld zijn.

Vroegboekalarm bij huurtent.nl

Bij diverse organisaties, zoals Eurocamp, Selectcamp en Vacanceselect, is het vroegboeken alweer begonnen. Bij Suncamp is zelfs een boekingsalarm afgegeven! Kijk hier voor de eerste vroegboekkortingen en early bird voordeelacties.
Anderen lazen ook onze blogs over  2019aanbiedingvroegboekkortingvoorpretVacanceselectSelectcampSunlodgeCanvas HolidaysEurocampboekingsalarm