Waterratjes opgelet, Port Zélande is klaar voor de zomer!

 8 Juni 2018   Huurtent

De lente is erg mooi begonnen en dat voorspelt een mooie zomer in Nederland. Ben je op zoek naar een plekje om jouw zomervakantie met kinderen te vieren? De Center Parcs parken Porte Zélande (Ouddorp) en de Kempervennen (Westerhoven/Valkenswaard) zijn speciaal voor waterliefhebbers vakantietoppers.Aquapark Splash in Port Zélande


Wordt het een vakantie aan het Noordzeestrand? Kies dan voor Port Zélande.

In de haven van Center Parcs Port Zélande is een waar waterparadijs op het water aangelegd vanaf half mei tot einde zomer. Het Aquapark Splash is een groot waterparadijs op het water. Het is een prachtig waterparcours bestaande uit diverse glijbanen en soepele klimmuren van wel 48 meter lang. Jouw kinderen zul je hier vaak vinden en terwijl zij op een veilige manier volop op het water spelen kun jij een relaxmomentje aan de kant nemen met een lekker verfrissend drankje. Nog wensen?

Veilig? Ja hoor, want het parcours ligt op ondiep water en de hele dag is er personeel aanwezig. Zorg er wel voor dat de kinderen minimaal diploma A op zak hebben.

Mooie vakantiewoningen? Ja hoor en ook nog eens helemaal gerestyled en vernieuwd.
Tropisch zwembad? Natuurlijk, het ziet er op Port Zéland weer super tropisch uit. Verder ook nog eens uitgebreid met een water Playhouse, een Turbo tunnel en wildwaterbaan.

Watersporters ook tevreden? Ja hoor wat dacht je van een dagje zeilen (v.a. 12 jaar) of pak je kans en neem surflessen (zeilcentrum Brouwersdam).
Kortom een complete vakantie aan het Noordzeestrand vind je op Port Zélande.Wordt het een vakantie in Noord-Brabant op het water?

Kies je voor een vakantie in Noord-Brabant dan kun je jouw kinderen zeker een plezier doen wanneer je kiest voor Center Parcs de Kempervennen. Actie en avontuur vind je hier voor alle leeftijden. Ook hier vind je op het water veel spannende speelattributen. Spelen, springen, klauteren en dat allemaal op het water. Nog wensen?

Veilig? Hier ben je ook veilig met toezicht en je moet een zwemvest aan. Geniet van alles wat de Kempervennen aanbiedt en waterpret beleef je tot wel september.

Mooie vakantiewoningen op het water? Behalve leuke cottages van premium tot extra luxe, kun je op de Kempervennen op een echte woonboot logeren. Stap de loopplank op en je komt in een andere wereld. Geniet van het uitzicht en het water om je heen. (de parken Eemhof en Bispinger Heide verhuren ook woonboten, dus keuze genoeg)

Vakantie op het water in een woonboot


Genoeg te doen? Ja hoor. Mocht het weer wat tegen zitten deze zomer, echt niet erg hoor op de Kempervennen. Dan kies je toch voor een dagje Aqua Mundo en roets je met zijn allen van de lange glijbaan. En wordt het winter dan ga je skiën of snowboarden in het Montana Snowcenter.
Anderen lazen ook onze blogs over  CenterParcszwembadzwemparkaquapark splashNoord-BrabantZeeland