Wij delen geen Vakantie Awards 2017 uit!

 23 Februari 2017   Virginie

Ook dit jaar mogen consumenten weer hun stem uitbrengen en vertellen wie hun favoriete reisorganisatie is. Om het een beetje eerlijk te laten verlopen zijn er dit jaar twee categorieën namelijk grote en kleine organisaties. Wel zo fair natuurlijk. Zo maken de kleine organisaties ook een kans.

Gelukkig hoeven wij (www.huurtent.nl) hierin geen keuze te maken want de kampeerorganisaties hebben allemaal hun eigen kwaliteiten. Behalve groot en klein heb je ook nog specialisaties zoals klein en glamping, groot en glamping, alleen campings in Nederland of juist in Spanje of gespecialiseerd in kampeervakanties voor kleine budgetten.

Appels met peren vergelijken blijft natuurlijk lastig…

Appels met peren vergelijken


Om niet alles op één hoop te gooien hebben wij een Top 5 per kampeerthema samengesteld.

Top 5 verhuur safaritenten/lodgetenten op kleine groene glampingcampings

Ben je op zoek naar een kleine groene camping maar wil je wel in stijl kamperen? Kies dan voor een van de organisaties die safaritenten verhuren op kleine charmecamping zoals hieronder:

1. Greencamp
2. Tentocamp
3. Tendi
4. Lodge Holidays
5. Glamping4All


Top 5 verhuur safaritenten/lodgetenten op grote glampingcampings

Is jouw gezin meer in de stemming voor een fijne grote camping met volop voorzieningen zodat zowel jouw tiener als de jongste van 3 jaar zich kan vermaken? Dan kies je voor een van de organisaties die hieronder de grote campings in hun aanbod hebben met glamping-accommodaties.

1. Vacanceselect
2. Roan
3. Eurocamp
4. Selectcamp
5. Canvas Holidays


Top 5 gespecialiseerd zijn in verhuur van bungalowtenten in Europa

Bungalowtenten worden door veel kampeerders nog gezien als het echte kamperen maar dan wel met de luxe van echte bedden, een keuken bij de hand en comfortabele stoelen. Ruime tenten en dat tegen een goede en vaak aantrekkelijke prijs.

1. Rent-a-Tent
2. Country Camp
3. Koko Holidays
4. Juliette Tentvakanties
5. Happy Tent


Top 5 met de meest kindvriendelijke accommodaties/campings

Er staan bij huurtent veel organisaties on-line die het erg belangrijk vinden dat de kinderen het naar hun zin hebben. Ze zorgen voor Nederlandstalige animatie, een kidsclub of juist kindvriendelijke accommodaties.

Hier vind je de top5 kampeerorganisaties die gespecialiseerd zijn in kindvriendelijke accommodaties op kindvriendelijke campings. Om dan ook nog eens een kanttekening te plaatsen want in principe zijn alle kampeerorganisaties kindvriendelijk bij www.huurtent.nl on-line. Want kamperen is sowieso de meest kindvriendelijke vakantie.

1. Eurocamp
2. Gustocamp
3. Selectcamp
4. Canvas Holidays
5. Tentocamp


Top 5 grote organisaties gespecialiseerd in Glamping

De grote organisaties die je hier in de Top3 vindt zijn zich de afgelopen 10 jaar gaan specialiseren in glamping-accommodaties veelal zelf ontworpen puttend uit jarenlang ervaring. Dit zorgt er dan ook voor dat de safaritenten, lodgetenten en luxe glampingstacaravans heel geschikt zijn voor gezinnen en passen als een jas.

1. Vacanceselect/Selectcamp
2. Suncamp Holidays
3. Rent-a-Tent
4. Roan Camping Holidays
5. Eurocamp


Top 5 kleine organisaties gespecialiseerd in Glamping

Deze kleinere organisaties zijn alleen maar bezig met glamping en het ontwerpen van glamping-accommodaties. Zij houden het vaak bij kleinere campings of boerderijcampings die ook geschikt zijn voor het échte glampinggevoel. Zij hebben een visie als het over glamperen gaat.

1. Glamping4all
2. BoerenBed
3. Farmcamps
4. Greencamp
5. Lodge Holidays


Top 5 gespecialiseerd in Glamping in Nederland

Ook dit jaar zien wij dat kamperen in Nederland weer erg favoriet is! De genoemde organisaties zorgen ervoor dat ook glampingvakanties in Nederland mogelijk zijn.

1. Vodatent
2. Molecaten
3. Ardoer
4. Rent-a-Tent
5. Landal


Top 5 gespecialiseerd in luxe kampeervakanties in Spanje

Spanje is dit jaar wel erg favoriet en daarom hier de 5 organisaties uitgelicht die aan de Costa's hun accommodaties aanbieden.

1. Tentholidays
2. Family Holidays
3. ColorCamp
4. Tohapi
5. HomairJe ziet het, in iedere categorie zijn er uitblinkers, en de grote diversiteit aan organisaties betekent dat iedereen wel ergens de beste in is. Voor ons zijn er alleen maar winnaars.Anderen lazen ook onze blogs over  2017glampingkamperentop5organisatiesawardsvakantie