Wordt het de nieuwe Glamptent van Selectcamp?

 2 Maart 2015   Hanneke

Steeds weer dat dilemma bij het boeken van je camping. Wordt het die stacaravan met eigen sanitair of die fijne, voordelige en vooral ruime bungalowtent.

Dit jaar was die vraag als snel omgezet in een boeking. Wij zijn gevallen voor de Nieuwe Glamptent van Selectcamp. Je hebt al langer safaritenten, lodgetenten (met sanitair), country safaritenten, airlodges maar nieuw zijn de luxe bungalowtenten van Selectcamp; de Glamptenten.


Glamptent Selectcamp


Een nieuwe versie van de favoriete bungalowtenten vind je vanaf 2015 op 5 campings in Italië bij Selectcamp. Een tent met het uiterlijk van een luxe glampingaccommodatie, ruim, gezellig en comfortabel.

Echt op het plaatje doet hij niet onder voor een safaritent. Hij ziet er licht en sfeervol uit en is vooral ruim. Verder is deze bungalowtent hoger en heeft een riant woonoppervlak.
Een ander groot voordeel aan deze nieuwe bungalowtent is het overdekte terras, heerlijk ’s morgens je krantje lezen met een heerlijk kopje koffie en een prachtig uitzicht, hhmmm zin in. De kookplek is ook compleet ingericht met 3-pits gasstel, kast en koelkast. Of we daar dit jaar veel gebruik van gaan maken?


Glamptent woonruimte Selectcamp


Slapen wordt sowieso een feest met de 2 ruime slaapvertrekken met echte bedden. Een van deze vertrekken heeft een 2 persoonsbed en het andere heeft 3 eenpersoonsbedden van 70x1.90 m. Wij zijn maar met 4 personen maar zouden de vriendjes van onze kinderen meegaan dan wordt er voor de 6e persoon een veldbed bijgeplaatst.


Glamptent slaapcabines Selectcamp


De nieuwe glamptent van Selectcamp vind je aan de Adriatische kust op camping Ca’Savio en Laguna Village, in Toscane op camping Le Capanne en International Etruria, aan het Gardameer op camping Weekend en op Sardinië op camping Le Dune (Camp2Relax)..


Glamptent camping Le Capanne Selectcamp


Wij hebben dit jaar gekozen voor camping Le Capanne. Deze zomer gaan we Toscane bezoeken en deze camping ligt zowel op korte afstand van het strand (3km.) als op goede rijafstand van diverse mooie bezienswaardigheden en steden. Pisa (65km), Florence (120km.) en Elba zijn zelfs van hieruit goed te bereiken. Maar op ons verlanglijstje staan vooral Volterra (40km) en Siena (95km)!
De kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen met het grote lagune zwembad, de tennisbanen en voor de jongste, een Kids Club. In Nederland willen wij het komende jaar gaan golfen en op camping Le Capanne kun je tijdens je vakantie op de aanwezige golfschool de basisprincipes leren. Kortom wij denken voor ons gezin (1 tiener en een van 9) de perfecte camping en dan ook nog eens logeren in een nieuwe Glamptent!

Anderen lazen ook onze blogs over  nieuwsglampingtips